U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

11-12-2017 21:20 uur

Ploeg van de week

Zondag 3 december was de tweede thuiswedstrijd van het eerste team van Furore tegen OKV 1.

Het ploegje van de week was deze keer de E1.

Na de bespreking in de kleedkamer werden ook de ouders van de kinderen en andere belangstellenden door trainer Dave van Zonderen ingelicht over het te verwachte spel en ook werd uitgelegd hoe anders het senioren korfbal is ten opzichte van het E-korfbal.

Nadat het eerste ingeschoten had kwam de scheidsrechter vragen of jullie er zin in hadden en hierna mochten jullie onder luid applaus vanaf de tribune komen oplopen met de spelers van het eerste. Na het voorstellen van de spelers van OKV en Furore werden ook jullie een voor een voorgesteld aan het publiek.

Hierna kon de wedstrijd beginnen.
Tijdens de wedstrijd hebben we goed gekeken hoe een aangeef en een afvang neergezet moet worden, een vrije bal en een strafworp genomen wordt.

Ook waren er vele vragen, kan een speler van het eerste ons niet eens trainen komen geven, of gewoon eens een keer bij ons komen kijken en waarom komen wij nooit in de krant? Er werd zelfs over gesproken om voor sommige spelers een fanclub op te richten.

De handtekeningenkaart met alle spelers van de selectie was snel gevuld en ook na de wedstrijd werden de laatste handtekeningen nog bemachtigd.

Al met al een spannende maar leuke middag waarbij Furore 1 ook nog eens wist te winnen met 18-16.

Lieve jongens (Lyem en Dani) en meisjes (Sanne, Shanaya en Isabel) van de E1, blijf allemaal goed jullie best doen op de training en tijdens de wedstrijden, dan zien we jullie misschien ook nog wel eens terug in Furore 1.