U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

11-12-2017 21:01 uur

Furore Intern

Vorig jaar schreef ik eind december “Je staat er haast niet bij stil maar als iedereen je fijne dagen gaat toewensen dan denk je: het jaar zit er al weer op. En wat is het snel gegaan en wat is er door iedereen binnen de vereniging een pak werk verzet. We hebben een ontzettend mooi park gekregen en ik hoor dan ook alleen maar positieve geluiden”.

En dat is nog steeds zo en we zijn nog steeds bezig om alles nog beter te maken en nog beter te laten lopen. Maar dat gaat allemaal niet zomaar. Als bestuur zijn we bezig en nog steeds een beetje zoekende naar de juiste invulling op de juiste plekken en ook binnen de vereniging zijn er nog wel een aantal zaken die we willen veranderen. Maar: alles op zijn tijd.

Als vereniging  zijn we natuurlijk blij met alle nieuwe jeugdleden maar het geeft ook weer een stukje verantwoording en zorg. Wanneer kunnen deze leden trainen? Bij welke ploeg kunnen ze trainen? En nog belangrijker van wie krijgen ze trainen?  Alle trainingen worden gegeven door vrijwilligers die een of twee avonden en een deel van de wedstrijddag opofferen om een ploeg te trainen en te coachen. We zijn daar blij mee en waarderen dat maar zien ondertussen ook dat het steeds moeilijker gaat worden en dat we steeds bij dezelfde mensen terecht komen. We gaan proberen hier meer mensen voor te vinden en zullen daarvoor ook ouders en/of andere leden gaan benaderen. Wacht hier niet op maar kom naar ons toe. Het kost u een klein stukje vrije tijd maar het geeft u een grote voldoening.  We willen als er voldoende belangstelling voor is dit  verder gaan begeleiden. We gaan hier interne trainingen/opleidingen voor  organiseren . Dit juist  voor mensen die wel willen maar nog niet weten hoe ze een training moeten geven. Bij voldoende aanmelding gaan we hier  op het veld mee starten!!

Als dat geen goed voornemen is voor 2018!!!

Tot slot de nieuwjaarsreceptie staat gepland op zaterdag 6 januari van 16.00- 18.00 uur .

U komt toch zeker ook!

Peter Jorna