11-12-2017 20:54 uur

Triade 1 - Furore 1

Het eerste ging zaterdagmiddag op bezoek bij Triade, een volkomen onbekende tegenstander, maar gezien de uitslagen zou het geen gemakkelijke wedstrijd worden. Sibbeltje was niet mee, maar doordat de wedstrijd op facebook live werd uitgezonden, kon ik toch een verslag maken.

Bram en Dionne waren afwezig, Thomas en Caro waren de goede vervangers.

Het eerste stond al snel voor met 0-1, door Coen van afstand en even later was het Merel, die van halve afstand raak schoot.

Sven schoot van afstand 0-3 in, maar Triade kwam via afstand op 1-3 en even later was het 2-3 door een kansje te benutten. Het werd zelfs weer gelijk, door niet goed verdedigen van het eerste, 3-3.

Thomas schoot al heel snel raak van afstand 3-4, Maar Triade kwam weer op 4-4, van afstand.

Coen zette het eerste op 4-5 door fraai een doorloopbal in te schieten, maar prompt maakte Triade gelijk, 5-5, door een doorloopbal te benutten.

Sven bracht het eerste op 5-7 door, vlak achter elkaar, van afstand raak te schieten.

Toch kwam Triade weer terug tot 6-7 en even later 7-7, na een heel merkwaardige beslissing van de scheidsrechter. Brit werd omver gelopen, het doelpunt afgekeurd en toen Brit weer stond werd het doelpunt, tot grote verontwaardiging, toch nog goedgekeurd.

Het eerste was even van de rel en het werd ook nog 8-7 vlak voor rust.

Rust, het kon dus alle kanten op.

De techniek liet ons even in de steek en toen de live uitzending weer begon te lopen, stond het eerste met 8-9 voor, doelpunten, Brit en Heleen (waarschijnlijk).

Heleen scoorde van afstand, 8-10 en dat is zeker, en Ivo kwam er in voor Thomas. Dat ging meteen goed, want Ivo scoorde van afstand 8-11. Het werd zelfs 8-12 doordat Sven een doorloopbal benutte en 8-13 door Ivo van afstand.

Maar het was nog lang niet gedaan, Triade kwam terug tot 9-13 en nadat Max 9-14 had ingeschoten, kwam Triade terug tot 12-14 van afstand en bovendien twee makkelijk gegeven strafworpen en toen was het weer gelijk 14-14.

Toen was het al bijna tijd, dus de zenuwen gierden door de keel, Max maakte van afstand 14-15 en toen was er nog anderhalve minuut te spelen.

Met nog zeer spannende momenten en goed uitspelen werd de overwinning toch binnen gehaald en konden de punten mee naar Krommenie.

Met dank aan Jasper voor de door mij gemiste doelpunten, misschien is de volgorde niet helemaal juist, maar zo is er toch een verslag.

Zaterdagochtend en begin van de middag in het Trias: om 09.15 uur begint de B1 en aansluitend de A1, Senioren 2 en senioren 1.

Het eerste begint om 12.50 uur tegen Nikantes, een onbekende ploeg, nog geen punten, maar dat zegt niet zoveel.

Dus er maar weer tegenaan, om de bovenste plaats vast te houden.

Sibbeltje