U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

26-11-2017 21:36 uur

Furore Intern

Ondertussen zijn we alweer drie wedstrijden onderweg in het zaalseizoen en het vlaggenschip van Furore gaat goed van start met drie overwinningen op een rij.

Als we kijken naar de uitslagen van de overige teams van Furore wordt er wisselend gepresteerd. Voor degene die al wat gewonnen hebben: Ga zo door! Voor de ploegen die het wat moeilijker hebben: De meeste hebben pas een paar wedstrijden gespeeld, het kan nog alle kanten op. Jullie kunnen het!

Zoals in de vorige Furore Intern werd gemeld dat er mogelijk weer gewend moest worden aan de hallen en materialen waar(mee) getraind wordt. We moeten er met het weer buiten maar blij om zijn dat we rond deze tijd lekker binnen kunnen spelen. Dat er soms wat weinig zuurstof is nemen we maar voor lief.

Ik ga er vanuit dat iedereen in de sportcomplexen zijn weg heeft kunnen vinden. Hopelijk wordt er voor de ploegen die trainen in de Delta-hal een oplossing gezocht voor de gladde vloer, zodat we niet nog meer geblesseerden krijgen.

We hebben afgelopen 24 november, op de Omzoom, Sinterklaas mogen verwelkomen. Wat een onwijs gezellige avond is het geweest voor alle kinderen, pieten en natuurlijk Sinterklaas. Ik hoop dat alle kinderen inmiddels al een keer de schoen hebben mogen zetten en ik wens iedereen alvast een fijne Sinterklaas-avond.

Het eerste van Furore heeft op 26 november in Zwijndrecht tegen Conventus gespeeld. Na dik een uur rijden, bijna een uur van te voren aanwezig te zijn en met zeven van de trouwe supporters, hebben zij toch de overwinning binnengehaald. In de eerste helft leek de wedstrijd al bepaald maar na de rust leek het eerste hun energie even kwijt te zijn. Gelukkig werd dit op tijd weer teruggevonden en is het uiteindelijk 9-14 geworden. Twee punten welverdiend terug naar Krommenie.

Aankomende zondag speelt het eerste in het TRIAS tegen OKV om 14:45 uur en we gaan er vanuit dat de meeste supporters ons weer gezellig komen aanmoedigen! Het tweede speelt hiervoor om 13:30 uur ook tegen OKV, zij hebben de punten hard nodig dus kom hun ook aanmoedigen!

De ploeg van de week is de E1 en zij mogen met de eerste spelers oplopen voor de wedstrijd. Ook krijgen zij allemaal een handtekeningen-verzamelkaart waarop zij alle handtekeningen van de (geblesseerde) selectiespelers en trainers kunnen verzamelen. Wie krijgt als eerste de kaart vol?

Als laatst wil ik nog alle supporters maar vooral de kinderen bedanken dat zij vorige thuiswedstrijd, na het ophalen van de ballen die zij welverdiend hebben ontvangen, zijn gebleven en het eerst zo goed hebben aangemoedigd. Het was hartstikke motiverend om al dat gejuich te horen! Hopelijk komen jullie ons dit keer weer aanmoedigen.

Sven Heinsbroek