U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

12-11-2017 21:24 uur

Ploegje van de week

Vanmiddag waren de Kangoeroes en onze F-pupillen als eerste ploegjes uitgekozen om “ploegje van de week” te zijn.

Om 14.00 uur werd er verzameld en nadat de meesten er waren mochten de kinderen met de spelers van Furore 1 de kleedkamer in om de voorbespreking bij te wonen. In de tweede helft van het tweede bekeken de kinderen de handtekeningenkaart die zij ontvingen en konden we kijken met wie zij wilden oplopen.

Het oplopen zelf was best spannend maar er werd hard geklapt vanaf de tribune bij het noemen van jullie namen.

We hebben alle rugnummers doorgenomen en heel hard gejuicht bij de doelpunten die gescoord werden door Furore 1. Na de wedstrijd, die overigens gewonnen werd met 17-14,  mochten de kinderen handtekeningen gaan halen voor op hun fotokaart.

Lieve Sam, Isis, Jimmy, Vera, Niek en Bo wij hopen dat jullie een gezellige middag hebben gehad en snel nog eens komen kijken bij een wedstrijd van Furore 1.

Patricia van Zonderen