U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

12-11-2017 18:30 uur

Furore Intern

Het zaalseizoen is weer begonnen, en dat is maar goed ook met de regen en hagel van dit weekend. De eerste training is altijd wennen: hal opzoeken (ik geloof dat we ze in het Trias nu allemaal gebruiken), materiaal verdelen en wennen aan het de warmte en zuurstof in de zaal. Maar alles is gelukt, mede de materiaalcommissie, die ballen, spelmateriaal en palen vanuit de Omzoom hebben rondgebracht.

De selectie begon met een thuiswedstrijd tegen DKV-Victoria. Het tweede bleef in de eerste helft goed bij, maar in de tweede helft schoot DKV alles raak en werd het verschil steeds groter.

Het eerste mocht zich gezegend voelen met een volle tribune. Alle lotenverkopers met >30 verkochte loten waren uitgenodigd om te komen kijken en zij namen hun ouders, broertje en zusje mee. Er zijn maar liefst 31 balwinnaars, die er bijna allemaal waren. Helaas vond de scheidsrechter de uitloopruimte te klein worden en mochten zij niet langs het veld zitten. Ergens ook logisch, want wat waren het er veel!

Op de tribune maakten zij een hoop herrie ‘hup Furore, hup Furore’!!! En natuurlijk alleen als Furore de bal had. Vlak voor rust ging het hele spul naar beneden waar zij onder groot applaus hun dikverdiende bal ontvingen. Daarna gauw weer naar boven om Furore weer luidkeels aan te moedigen, en dat heeft geholpen want het eerste heeft gewonnen! De volgende thuiswedstrijd is op zondag 3 december, 14.45 uur, jullie zijn welkom!

De Grote Club Actie is dit jaar echt een succes. Er zijn 5 superloten verkocht: Synetic, Notaris Dijkhuis Koeman, Breebaart Fysiotherapie, Selectie Furore en Fit & Fun Furore. Daarnaast zij 1219 loten verkocht, en komt de totale opbrengst rond de 3500 euro. Hier gaan de kosten van de ballen nog vanaf, maar het is echt een superresultaat! Dank aan alle lotenkopers en verkopers, en hopelijk valt er een mooie prijs bij een van jullie.

Ik wil afsluiten met een compliment aan de veldonderhoudsploeg. Zij hebben nu door de zaalcompetitie een pauze, maar zij brengen tijdens het veld iedere woensdag (en soms wel meer) door op de Omzoom om het terrein te onderhouden. Gemeente Zaanstad heeft onlangs met iemand van Antea Group een opname gedaan bij alle verenigingen op de Omzoom. Bij Furore waren geen opmerkingen over het onderhoud, dat was keurig verzorgd. Een compliment voor de onderhoudsploeg!

Monique de Wildt