U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

30-10-2017 17:49 uur

Furore intern

De eerste helft van het veldseizoen is inmiddels beëindigd. Als bestuur zijn wij trots op de vele ploegen die kampioen geworden zijn.

Namens deze weg wil ik, namens het bestuur, de senioren 3, senioren 4, aspiranten C1 en de pupillen D1, D2, E1 en E2 van harte feliciteren met dit geweldige resultaat.

De zaalperiode staat voor ons en komende weken zijn er voor diverse ploegen oefenwedstrijden ingepland. Het trainen en spelen in de zaal brengt weer een andere structuur en organisatie met zich mee. Zo zijn de palen en ballen inmiddels naar de verschillende zalen gebracht, wordt er een sleutelkluisje geplaatst op de ballenkast en zal een ieder verzocht worden zich in te zetten als zaalcommissaris of zaaldienst.

De najaarsvergadering hebben wij gehouden op maandag 16 oktober jl. en hieruit zijn interessante punten naar voren gekomen. We hebben met het bestuur een voorlopige visie uitgesproken. Deze visie zullen we moeten omzetten naar een missie en daar zullen wij in de toekomst werkgroepen voor moeten formeren.

Met name het behouden van kader en het werven van nieuwe kaderleden. Vooral in de jeugd is de groei momenteel enorm en om alle ploegen te kunnen voorzien van trainers, coaches, scheidrechters, kantinebezetting etc., etc, zullen wij moeten groeien in het aantal kaderleden. Bij deze groei komt vanzelfsprekend ook een stuk opleiding naar voren. Ook hierin moeten we plannen maken.

Ik zie er naar uit om met een ieder van gedachten te wisselen en/of te sparren, over de invulling hiervan. Alle raad is welkom.

Tot slot wens ik iedereen veel succes voor het komende zaalseizoen.

Dave van Zonderen