U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

29-10-2017 19:55 uur

Halloweenfeest 2017

Zaterdag 28 oktober was het zover: de Omzoom was omgetoverd tot een griezelige boel. Griezelige mensen, enge geluiden en een spannend spookhuis. D’tjes, C’tjes en B’tjes verzamelden zich in de kantine om samen te beginnen aan de spooktocht. Rond de omzoom stonden een hoop griezels klaar: clowns, zombies, heksen, en vampiers.


De kinderen gingen op pad, sommige al een beetje angstig, om bij elke griezel een opdracht uit te voeren en zo een stukje van de puzzel te verdienen. Deze puzzel zou uiteindelijk leiden naar de plek waar de sleutel van de snoepkast verstopt lag. Onderweg deden alle kinderen (verkleed als clowns, heksen en skeletten) hun uiterste best om alle opdrachten te voltooien: er werd gezongen, raadsels moesten opgelost worden, mummies werden gemaakt en ieder oefende zijn eigen griezelloopje.

Vanaf de kantine was af en toe wat gegil te horen en zagen we af en toe was zaklampen zwaaien, maar iedereen kwam veilig terug. Eenmaal terug in de kantine was het tijd om de puzzel in elkaar te zetten, al was dat voor sommige groepjes nog best lastig… Maar iedereen vond de oplossing! De sleutel zou in de Heren kleedkamer liggen.

Er was nog wel één obstakel: voor je in de juiste kleedkamer kon komen, moest je het spookhuis door. Kruipend door een donkere gang, langs een killerclown kwamen de kinderen aan bij de waarzegster. Zij zat klaar met haar glazen bol en vertelde het codewoord waarmee de sleutel opgehaald kon worden. En zo kwamen ze in de laatste kleedkamer, vol met rook… Waar uiteindelijk iedereen de sleutel meekreeg!

Het was een superfeest waarbij veel werd gegild, veel werd geschrokken, maar ook veel werd gelachen. We hopen dat iedereen nog lekker heeft kunnen slapen… Wij willen alle kinderen bedanken die er waren en zo hun best hebben gedaan voor hun outfit, het zag er top uit! En heel veel dank aan alle spoken & schminkers, het zag er weer super uit!

Alle foto's kun je vinden op onze Facebook-pagina

De AC


facebook twitter Email