U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

17-10-2017 16:35 uur

Furore intern

Najaarsvergadering 16 oktober
Afgelopen maandag was de najaarsvergadering.  Klik hier voor de powerpoint van deze avond. De vergadering stond voor het grootste deel in het teken van de toekomst 2017-2022. Sven hield een presentatie over de focusgebieden waar het nieuwe beleidsplan op gericht is. Er kwamen veel vragen en opmerkingen uit de vergadering, positieve punten waar het bestuur mee verder kan. Voor het uitwerken van het beleidsplan worden werkgroepen samengesteld en iedereen is uitgenodigd om zich vooral spontaan aan te melden. Dit kan via furore.krommenie@knkv.net of bij een van de bestuursleden.

Op deze vergadering is het bestuur opnieuw benoemt, waarbij er een aantal wijzigingen plaats gaan vinden. Oene Wagenaar heeft (ad interim) de penningen op orde gebracht, en Jessica Freesen zal als nieuwe penningmeester haar best doen om dat zo te houden. Sara van Kleef draagt het secretaresse-schap over aan Pascale Tuinstra. Dave van Zonderen en Monique de Wildt zullen het voorzitterschap in een duo-functie gaan uitoefenen, waarbij Monique zich intern op de vereniging zal richten en Dave zich met externe zaken zal bemoeien. Sara, Jasper Jak en Sven Heinsbroek zijn algemeen bestuurslid, met ieder een eigen portefeuille.

Twee leden vierden hun jubileum.

Kimberley Kranenburg is 25 jaar lid, begonnen bij Hoger Op in de pupillen, altijd betrokken bij de vereniging, spelend lid en lid van de technische commissie. Cor Vredenburg is maar liefst 50 jaar lid, ook begonnen bij de pupillen, jarenlang een actief spelend lid en sinds enige jaren nog steeds betrokken bij de ‘Zaterdag 1’, nu Fit & Fun en lid van de materiaalcommissie. Beiden ontvingen een mooie oorkonde van de bond, een speldje, een bos bloemen en een luid applaus.

Twee leden werden verrast op deze najaarsvergadering. Als eerste Danny Schermer. Voor zijn tomeloze inzet tijdens de bouw van de omzoom, de inrichting van de omzoom, de financiële kennis rondom dit gebeuren en zijn inzet voor de stichting horeca Furore heeft het bestuur hem benoemt tot lid van verdienste.

Ook Nettie Heesen werd verrast, zij werd door het bestuur voorgedragen tot erelid van de vereniging. Nettie zet zich al zo’n 25 jaar in voor de kantine, zowel voor als achter de schermen, kantinecoördinator, boodschappen, schoonmaken, voorraad tellen, geld tellen, administratie…..

Allebei ontvingen naast mooie woorden, een bloemetje, speldje een oorkonde voor boven hun bed en een luid applaus van de leden.

Het bestuur kijkt terug op een positieve vergadering met een goede opkomst.

Namens bestuur, Sara en Monique.