U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

09-10-2017 18:21 uur

Furore Fluit

Beste Furorianen,

Het is alweer een aantal weken geleden dat het najaar seizoen begon. Wat gaat de tijd toch snel! Er zijn weer flink wat wedstrijden gespeeld en gefloten op ons veld. Alle scheidsrechters die afgelopen weken bij Furore hebben gefloten zijn we ontzettend dankbaar. Naast alle verenigingsscheidsrechters hebben ook een aantal scheidsrechters buiten de deur gefloten.

Maxim Smit is vanaf dit seizoen voor Furore gaan fluiten waarmee wij erg blij zijn! Welkom Max! De stand van zaken is als volgt:

Vereniging    Verplichting    Gefloten    Bonus/Malus   Boete     Minimaal te fluiten
Furore               30                     17                 -13            -386,75          18

Er moeten minimaal 18 wedstrijden gefloten worden. Momenteel zijn er al 17 gefloten. Daar komen nog een aantal bij dus de stand zal aan het einde van dit seizoen ong. 20 zijn. Hiermee hebben we het verplichte aantal van 18 al gehaald. Kortom: in ieder geval geen puntenaftrek voor het eerste of tweede!

Let op: de verplichting geldt ook voor het voorjaarsseizoen. We lopen dus erg goed. Blijven de scheidsrechters op deze manier doorfluiten dan zullen wij aan het einde van het voorjaarsseizoen een mooi bedrag voor de vereniging bij elkaar fluiten. Wij houden jullie op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

De scheidsrechterscommissie