U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

02-10-2017 18:08 uur

Furore B3 - Kios (N) B2 (4-3)

Op deze druilerige zaterdagmiddag stonden de meiden van Furore B3 klaar om een lekkere wedstrijd te spelen onder de enthousiaste leiding van hun coaches Lisanne en Ekke-Jan. Helaas is de tegenpartij nog niet helemaal klaar.. er zijn nog spelers onderweg omdat ze de Omzoom niet kunnen vinden. Na een half uur wordt er toch begonnen en spelen zowel de aanval (met Daniek, Robyn, Luna en Danielle) als de verdediging (met Mette, Tosca, Lisa en Lieke) met 1 dame meer. Dat is even wennen..  wat doe je eigenlijk als je geen tegenstander hebt? Gelukkig pikten Lisa en Daniek het goed op en werd er lekker rondgespeeld.

Na ongeveer 5 minuten kwamen de 2 missende spelers ook in het veld en kon er weer gewoon gekorfbald worden. En dat ging toch beter; de aanval had een paar mooie kansen en de verdediging hield de boel goed dicht. Intussen kwam Bente, onze reservespeelster, in de verdediging in het veld voor Tosca, die geblesseerd uitviel. En gelukkig was daar dan toch het moment; eindelijk een eerste doelpunt voor ons: Robyn scoorde mooi van afstand; 1-0. Vervolgens werden er aan beiden kanten kansen gecreëerd.. maar helaas zonder resultaat tot aan de rust.

Blijkbaar werd de tegenpartij in de rust even flink toegesproken, want vrij snel na het begin van de tweede helft scoorden ze de 1-1. Eindelijk wisselen!! Mmm.. maar dat was toch niet de bedoeling, dus pakte de aanval het scoren weer op. Lieke maakte een mooie doorloopbal, die goed aangegeven werd door Tosca. Nu stond de score weer een tijdje stil, maar gelukkig wist Mette er ook een doorloopbal in te gooien. Jawel 3-1. Maar nu werd de tegenpartij toch weer wakker en scoorden ze eigenlijk binnen 5 minuten 2 keer; 3-3! Werd het toch weer heel spannend! De laatste minuten waren zenuwslopend voor het publiek (en vast ook voor de coaches). De bal ging over en weer.. kansen werden gemist en in de aanval kwam Sven (onze spontane reserve) er nog in. En jawel; van een mooie afstand scoorde Sven de 4-3! Punten te pakken!!

Lekker gespeeld allemaal en tot het einde toe hard gewerkt! En Bente en Sven; bedankt voor het invallen!!

facebook twitter Email