U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

02-10-2017 17:33 uur

Furore intern

Even voorstellen… Pascale Tuinstra, secretaresse

Mijn naam is Pascale Tuinstra. Ik woon in Krommenie (bijna in de achtertuin van de Slibkuil) met mijn man Dennis en kinderen, Jesse (B2) en Lotte (D1). Sinds september vorig jaar werk ik als medewerker polisbeheer bij Robidus Risk Consulting BV, een bedrijf dat adviesdiensten levert op het gebied van inkomen gerelateerde financieringsproducten.

Sinds onze zoon zo’n 6 jaar geleden lid werd van Furore, doen mijn man en ik al diverse vrijwilligers activiteiten zoals meehelpen achter de bar bij het schoolkorfbal, organiseren van uitjes met de teams van de kinderen en helpen klussen in-en rondom ons nieuwe clubgebouw op De Omzoom.

Afgelopen voorjaar belde Sara Beunder mij met de vraag of ik de taken als secretaresse van haar over wilde nemen. Naast mijn 4-daagse werkweek, gezin en andere activiteiten die veel tijd kosten, heb ik toch ja gezegd. Een vereniging zoals Furore kan niet zonder vrijwilligers en ik heb er zin in om hierin mijn bijdrage te leveren!

Pascale Tuinstra
secretaresse