U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

25-09-2017 20:25 uur

Door een Furorebril...

Furore C2 - KZ C4 (5-2)
Omdat coach Sanne er niet was, leidde Mary vandaag de ploeg. Daniël stond in de verdediging samen met Rox heer, Sanne en Jasmijn en in de aanval stond Kim heer, samen met Maudi, Safae en Noor heer. Dewi was afwezig en de reserves waren Kristel en Joeri.


Degene die alles in goede banen moest leiden was Stefan.

Onze aanval begon goed met rondspelen en Kim werd vrijgespeeld om te schieten, net mis. Rox tikte de bal weg bij de lijn bij het spelen naar de KZ aanval en hierdoor konden wij weer aanvallen. Maudi miste een doorloopbal, maar ving zelf het schot af en schoot de bal er alsnog in, 1-0. KZ in de aanval, maar Daniël verdedigde het schot van zijn heer en de bal ging weer naar onze aanval.

Noor stond goed opgesteld bij de korf, kreeg de bal en gaf de doorlopende Maudi goed aan. Deze doorloopbal ging er lekker in en de stand was 2-0.

Wisselen van functie. Safae vangt een schot af van een KZ aanval, speelt naar Noor en naar onze aanval. Goed gespeeld Safae en goed gelopen Noor, roept Mary.

Even later wij weer in de aanval, een schot van jasmijn kwam op de rand en KZ onderschept de bal. Even later komt er een doelpunt uit een KZ aanval, 2-1. Een heel ver schot was dit. Jammer, maar we gaan door. In onze aanval schoot jasmijn op de rand, KZ vangt en gaat aanvallen, maar........Noor verdedigde goed een doorloopbal en de bal ging weer naar onze aanval. Sanne probeerde ook een doorloopbal, maar die was ook verdedigd en de bal ging weer naar KZ. Maar voordat zij een schot hadden gewaagd onderschepte Safae de bal en gingen wij weer in de aanval. Het werd 3-1 door Jasmijn kort bij de korf en met deze stand gingen we de rust in.

RUST

Geen wissels nog en KZ ging eerste aanvallen, na een onderschepping konden wij de bal niet uit het vak krijgen en ging KZ weer in de aanval, maar er kwam gelukkig niets uit. En toen..........

Een mislukte aanval van furore, Een mislukte aanval van KZ, Jasmijn geeft een lange bal op Maudi, mislukt.

Daniël springt tussen een aanval van KZ, bal naar Kim en die stond net met haar grote teen op de lijn. Dus KZ weer in balbezit. Maar de bal kwam steeds terug, want de verdediging van Daniël, Rox, Jasmijn en Sanne onderschepte veel aanvallen van KZ. Maar toch stond opeens een KZ speler vrij en die scoorde 3-2.

Kristel mocht gaan lopen van Mary en het spel ging verder. Onze aanval ging 4-nullen met steeds een aangeef en hierdoor kwam Maudi opeens vrij van afstand en zij schoot de stand naar 4-2. Dus weer een vakwissel en hierdoor hoefde Kristel nog niet in te vallen. KZ weer in de aanval, maar Noor verdedigde haar heer en zo verdienden wij weer de bal, dus aanvallen maar weer. Jasmijn waagde een poging, was mis helaas en de bal werd gevangen door KZ. Toen kwam er een lange aanval van KZ, maar onze verdediging van Kim, Maudi, Safae en Noor stond pal en er kwam daardoor geen schot uit de KZ aanval totdat wij de bal weer onderschepten. Nu mocht Kristel er nog even in voor Safae.

We kregen nog een aanval en hierbij was Rox goed bezig in de aangeef, ze speelde Jasmijn aan, die op halve afstand vrij kwam omdat haar dame doorliep. De bal kwam op tijd en Jasmijn schoot de stand naar 5-2.

Hierna kwamen er voor beide ploegen nog wat kansjes, maar in de stand kwam geen verandering meer.

C2 - GEFELICITEERD MET DEZE VERDIENDE OVERWINNING.

Ik zag een leuke wedstrijd met twee hard werkende ploegen, maar wij waren toch iets beter en wisten wat meer kansen te benutten. De punten zijn binnen C2.

Joeri en Kristel bedankt voor het reserve zijn.

Ook Mary was tevreden en sprak de ploeg nog even toe na het behalen van dit resultaat.

Ga zo door en veel plezier en succes is de volgende wedstrijden.

Rita

facebook twitter Email