U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

18-09-2017 20:49 uur

Grote Clubactie

Op zaterdag 16 september 2017 is de Grote Clubactie van start gegaan. De Grote Clubactie is voor ons een welkome aanvulling op de begroting: De Omzoom is een prachtig sportpark, maar de verhuizing en inrichting in 2016 hebben veel geld gekost, en met een groeiende vereniging  groeit ook de behoefte aan meer speelmateriaal. Met de inkomsten van de Grote Club Actie kunnen we materiaal aanschaffen: palen, manden, ballen, trainingsmateriaal…. noem maar op!
Onze jeugdleden gaan enthousiast op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen bij hun familie, vrienden en buren. Ieder jeugdlid heeft een boekje ontvangen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in: dit kan in de doos op de bar, bij mij, of bij je trainer, die geeft het boekje dan aan mij. En mocht je aan één boekje niet genoeg hebben, ook nieuwe boekjes zijn bij mij verkrijgbaar. Lever je boekje weer in voor 20 oktober 2017!

Prijzen

De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Je mag zoveel loten verkopen als je wilt, en ook al verkoop je er maar 1, we zijn er blij mee! We hopen natuurlijk op meer, en voor de lotenverkopers van Furore hebben we daarom weer een mooie actie:

Ieder Furorelid dat 30 loten of meer verkoopt ontvangt een Rucanor korfbal!

Superlot

Dit jaar willen we ook Superloten gaan verkopen. Daarbij hebben we de hulp nodig van onze senioren leden en ouders van jeugdleden. Een superlot is een eenmalige sponsoring van €150, waarvan 80% bestemd is voor onze clubkas. Wellicht wil uw bedrijf/ werk ons wel sponsoren. Een superlot heeft de waarde van 50 Grote Clubloten, die de sponsor kan uitdelen onder klanten, personeel, relaties. Uiteraard zullen wij aan deze sponsoring aandacht geven door:

· Uitreiken van een symbolisch lot, waarvan we een foto zullen plaatsen op onze veel bezochte Facebookpagina

· ook op onze website www.kvfurore.nl zullen wij aandacht besteden aan deze actie.

· In ons clubhuis komt een tijdelijke (papieren) sponsorwand, waarbij u het bedrijf zelf informatie/ logo kan aanleveren.

Bij deze nieuwsbrief zit een brief met meer informatie over het superlot, die gebruikt kan worden bij het werven van een sponsor. Interesse in een superlot? Geef het aan bij Thomas Kenter of Monique de Wildt, via furore.krommenie@knkv.net, waarna wij contact op zullen nemen.

Groet,

Monique de Wildt