U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

17-09-2017 20:36 uur

Furore Intern

Even voorstellen... Jessica Freesen, penningmeester

Mijn naam is Jessica Freesen en ik woon in Krommenie met mijn man en dochter van 9 jaar. Sinds 2015 werk ik bij Synetic, een full service internetbureau in Haarlem, waar ik verantwoordelijk ben voor de financiƫle administratie.

Afgelopen mei ben ik over de schutting door mijn achterbuurvrouw, en algemeen bestuurslid, Monique de Wildt, benaderd voor de functie van penningmeester.

Zelf ben ik als enige binnen ons gezin geen korfballer. Mijn dochter Solane is op haar 5e jaar begonnen als Kangoeroe bij Furore en heeft mijn man Ronald, oud jeugdspeler van Hoger Op, enthousiast gekregen trainer/coach te worden.

Mijn grootste hobby is genieten van alle leuke dingen in het leven. Ik ben een gezelligheidsmens en houd er van om met mijn gezin erop uit te gaan, wij zijn dan ook vaak te vinden in ons 2e huisje op Bakkum.

Ik vind het werken met cijfers leuk, gezelligheid is zeker te vinden bij Furore daarom hoop ik met mijn inzet een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de vereniging. Uiteraard genietend van de activiteiten en wedstrijden die er plaats vinden.

Jessica Freesen