U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

03-09-2017 22:22 uur

Furore Intern

Nu iedereen weer terug is van een welverdiende vakantie, is het weer tijd voor een nieuw seizoen. Een aantal teams is alweer fanatiek begonnen met de trainingen en er is een groot aantal toernooien en oefenwedstrijden gespeeld. Zelfs de eerste competitiewedstrijd is al gespeeld. Helaas werd deze verloren maar... geen zorgen! We hebben nog een heel seizoen voor ons.

Ook het bestuur heeft niet stilgezeten. Er zijn wat wijzigingen binnen het bestuur. Jessica Freesen is toegetreden als penningmeester en Pascale Tuinstra gaat met de tijd de rol van secretaresse overnemen. Wel blijf ik nog bezig binnen het bestuur. Ook zijn wij druk bezig geweest met de toekomst van Furore, hier horen jullie snel meer over.

Om het seizoen weer goed van start te gaan is er zaterdag 9 september een feestelijke opening. Mocht je je niet opgegeven hebben voor het eten, dan ben je uiteraard voor het feest van harte welkom.

Ik wens iedereen een mooi en sportief seizoen toe. En ik hoop op vele kampioenen.

Sara Beunder-van Kleef