U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

21-08-2017 20:24 uur

Furore zoekt naar jou!!

Beste Furorianen,
Het is weer bijna zover! Nadat de meesten van jullie de afgelopen weken hebben genoten ontspanning in zuidelijke oorden en drie tinten donkerder naar huis zijn wedergekeerd, begint over enkele weken het korfbalseizoen weer. Ook dit jaar is het jonge grut goed vertegenwoordigd op de vereniging. Er kan werkelijk worden gesproken van een ware jeugdexplosie binnen onze vereniging! Supergoed nieuws natuurlijk!

Helaas geldt een dergelijke verjonging en vernieuwing van de vereniging niet wat het scheidsrechterskorps van Furore betreft… Een aantal scheidsrechters is in de afgelopen jaren al met een welverdiend “fluitpensioen” gegaan en een aantal anderen kampt met lichamelijke gebreken. Het is dus hoog tijd voor een vernieuwing en “verjonging” van een van de belangrijkste groep vrijwilligers binnen de vereniging!

Op dit moment zijn wij met name op zoek naar scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden. Vooral voor F’jes, E’tjes en D’tjes zoeken wij dringend enthousiastelingen! Naast actieve spelers vanaf B-aspiranten leeftijd, zijn we zeker ook op zoek naar ouders die eens een wedstrijdje willen fluiten. Dit is erg belangrijk om Furore verder te laten groeien: zonder scheidsrechters geen wedstrijden meer!

Je krijgt van de vereniging natuurlijk ook de nodige begeleiding, of je nu geheel onervaren bent of alleen kleine opfristips nodig hebt. Kijk ook eens op www.korfbalmasterz.nl, waar spelregels, spelsituaties en oefenvragen staan, allemaal bedoeld om uiteindelijk het spelregelbewijs te behalen!

Heeft u interesse in het fluiten van onze spruiten van de vereniging? Neemt u dan contact op met Tobias Sandoval Garcia (tobias_sg@hotmail.nl) of Patrick Souverein (P.C.Souverein@uu.nl)

Sportieve groet,
Uw scheidsrechter coördinatoren