U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

25-07-2017 21:50 uur

Definitieve indelingen (jeugd) seizoen 2017/2018

Vanwege de vele nieuwe aanmeldingen, mede naar aanleiding van het schoolkorfbaltoernooi, hebben wij voornamelijk in de E en F ploegjes een aantal verschuivingen moeten doen en zelfs een E5 ingeschreven voor de competitie. Ook bij de C en B aspiranten zijn er enkele verschuivingen geweest. Kijk dus even goed in welk ploegje je ingedeeld staat voor het komende seizoen.

Nog niet voor alle ploegjes hebben wij een trainer kunnen vinden maar we hopen dat dit voor de start van de trainingen in augustus rond gaat komen. Mocht je gevraagd worden om een ploegje te gaan trainen geven, coachen, zeg dan geen nee!

De trainingen starten in de week van maandag 28 augustus, tenzij de trainer(s) anders hebben afgesproken.

Net als andere jaren zijn er verschillende contactpersonen vanuit de jeugd TC:
A-B-C jeugd
Mary Meulenkamp: (06-12645089 / f.m.meulenkamp@kpnmail.nl)
Sandra Donker

D-E-F jeugd
Gaby Noom: (06-47692622 / gaby.rutte@gmail.com)
Bastiaan Tuiteman: (06-13138870 / bastiaan@allrnd.nl)
Mochten er dus vragen zijn schroom dan niet contact met een van bovengenoemden op te nemen.

Met ingang van het nieuwe seizoen mogen de afmeldingen voor de wedstrijden voor alle jeugd naar: Patricia van Zonderen (075-6407466 / 06-45020185). Gelieve de afmeldingen voor de wedstrijden niet via de coaches te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie KV Furore