U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

30-05-2017 20:28 uur

Furore intern

Het einde van het seizoen is weer in zicht, sommige ploegen zullen nog promotiewedstrijden hebben of juist degradatiewedstrijden en voor hen zal de competitie nog iets langer duren. Als ik voor Furore spreek hebben we een prima seizoen achter de rug met 5 jeugdkampioenen en 2 seniorenteams. Het vlaggenschip zal volgend jaar gelukkig weer 3e klasse spelen.

Zoals we ook al uitgelegd hebben op onze jaarvergadering zal het volgend seizoen de aandacht uitgaan naar onze jeugd, we willen omhoog gaan kijken en daarbij een stabiele tweede klasser worden. Dit vergt veel tijd en inspanning en ik hoop dan ook dat we komend seizoen op veel mensen een beroep te kunnen doen. Als we willen groeien hebben we nu eenmaal ook kader nodig. Ook hiervoor worden er achter de schermen plannen gemaakt zodat we de groei ook kunnen borgen.

Een ander speerpunt zal het financiële plaatje zijn van de vereniging. De Omzoom is prachtig, alleen hebben we wel meer kosten. Deze kosten zullen gedekt moeten worden en er zullen dan ook meer actieve sponsors moeten worden gevonden; tevens kunnen we altijd leuke evenementen organiseren om zo de kantineopbrengst te verhogen. Daarom mijn vraag aan een ieder: heb je een leuk idee, deel dit dan met ons. Alle beetjes zullen helpen. Om de begroting rond te krijgen voor komend seizoen zal er ook een contributieverhoging volgen zoals besproken op onze ledenvergadering. Zie hier de uitleg van Oene.

Uit de enquête is gebleken dat we op een aantal punten goed scoren bij onze leden, de hoogste score hebben we ontvangen bij de onderstaande stellingen.

Veilig sportklimaat, 3,63

Ik voel me thuis binnen Furore, 3,45

Tevreden met buitenkorfbalse activiteiten, 3,19

Belang dat de club naar hoger plan komt, 3,15

Dit pleziert mij enorm omdat dit de bevestiging geeft dat we de juiste normen en waarde hebben binnen de vereniging en men zich thuis voelt bij ons. Dat is natuurlijk het grootste compliment wat je kan krijgen als vereniging. Daarom wil ik ook alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet, zonder deze vrijwilligers zou het ook niet kunnen Bedankt !!!

Ik wil iedereen een hele fijne vakantie wensen en tot snel.