U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

22-05-2017 21:06 uur

Schoolkorfbaltoernooi Furore op de Omzoom

Van 15 tot en met 19 mei jl. vond het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van korfbalvereniging Furore weer plaats. Voor het eerst op de nieuwe locatie de Omzoom waardoor er een aantal nieuwe scholen meededen aan ons toernooi. Maar liefst 107 teams streden dit jaar voor de titel, wat het hoogste aantal deelnemende teams ooit was voor ons toernooi!

Maandag stonden de vrijwilligers al vroeg klaar om alles op tijd gereed te maken voor het toernooi. De opkomst was gigantisch en er kwamen, ook door het weer, meer mensen met de auto dan wij van te voren hadden verwacht. Door de nieuwe situatie besloten veel bestuurders de auto al vlot in de berm te parkeren en het laatste stuk te voet verder te gaan naar ons nieuwe sportpark. Hier hebben we van geleerd en dinsdag gelijk verkeersregelaars neergezet om eerst de meeste bezoekers eerst naar een iets verder gelegen parkeerplaats te geleiden. Hierdoor hadden we dit probleem perfect onder de controle!

We hebben veel complimenten gekregen over ons nieuwe sportpark, veel bezoekers wisten niet eens dat op deze plek wat was gekomen. Naast complimenten hebben we ook veel nieuwe aanmeldingen van jeugdleden, waar we enorm blij mee zijn. Door alle teams is er hard gestreden om dit jaar kampioen te worden en het was net als ieder jaar leuk om te zien hoeveel kinderen kennismaakten met onze sport.

In alle groepen kon maar één de beste zijn en dat waren dit jaar de volgende teams:
Groep 4: Overhaal 401
Groep 5: Oceaan 501
Groep 6: Bijenkorf 601
Groep 7: Hoeksteen 703
Groep 8: Oceaan 801

We hopen dat alle scholen volgend jaar weer terug te zien op ons sportpark en bedanken hierbij ook alle sponsoren en vrijwilligers voor het mede mogelijk maken van ons succesvolle schoolkorfbaltoernooi!

De Schoolkorfbalwerkgroep van KV Furore