U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

21-05-2017 20:17 uur

Furore 1 KAMPIOEN!!!

Furore 1 – HBC 1 (25-7)
Een volledig eerste trad aan tegen HBC. Het was lekker weer, zon en niet al teveel wind. De eerste zes minuten werd er niet gescoord, ondanks wat kansen en een gemiste strafworp. Echter Merel opende de score door van afstand raak te schieten, na een goede actie van het vak, 1-0. Even later was het Bram, die verkeerd werd afgestopt en Coen benutte de strafworp, 2-0. Caro schoot een minuut later 3-0 in vanachter de korf en toen lukte het niet even met scoren, maar het eerste was veel sterker.

Caro werd verkeerd afgestopt en verdiende een strafworp, die door Sven benut werd 4-0. HBC schoot van afstand 4-1 in, maar Coen maakte van afstand 5-1. Caro werd weer verkeerd afgestopt en Sven schoot de strafworp raak, 6-1. Na 6-2, maakte Bram 7-2 door een kansje te benutten. Bram maakte ook 8-2 door van afstand geruisloos in te schieten vanuit een vrije bal. HBC kwam op 8-3 door een strafworp te benutten en Sven schoot van halve afstand, vlak voor de rust nog 9-3 in.

Rust. Het eerste ging deze wedstrijd winnen, dat stond wel vast, maar hoe zou het bij de concurrent gaan?

In de tweede helft ging het eerste vlot van start. Na twee minuten was het Bram, die een doorloopbal inschoot, 10-3 en even later was het Dionne, die van afstand 11-3 raak schoot. Caro schoot vanachter de korf 12-3 in en Dave maakte een fraaie actie af en het was 13-3.

HBC maakte 13-4 via een strafworp, maar Dionne schoot een minuut later raak, 14-4. Wederom een strafworp voor HBC en het was 14-5. Na een gemiste strafworp was het Dave, die van afstand 15-5 inschoot. Na 15-6 kwam Bram plotseling vrij en met enig geluk ging de bal door de korf 16-6. Het eerste ging maar door, Heleen van afstand 17-6 en Sven via een doorloopbal, 18-6. Een minuut later was het Merel vanachter de korf, die raak schoot 19-6, maar het ging maar door, Dionne van afstand, 20-6. En even later Sven vanachter de korf 21-6.

Sven werd verkeerd afgestopt na een goed aangegeven bal door Dave en de strafworp werd benut door Sven, 22-6. Coen schoot raak, na een goede actie van het vak, 23-6 en even later snelde Coen langs zijn heer en schoot de doorloopbal fraai in 24-6. Even later kreeg Dave een publiekswissel onder luid applaus van de spelers en het publiek. Dave kreeg bloemen voor de laatste thuiswedstrijd in het eerste. Dave, BEDANKT.

Thomas kwam er in en de wedstrijd ging nog even door. Heleen maakte nog 25-7 van afstand en Jasper kwam er nog in voor Coen, maar de overwinning was binnen.

Echter was er aan het einde een ontlading en vreugde, want Zaandam Zuid had gewonnen met ruime cijfers van Oosterkwartier, dus het eerste was KAMPIOEN. GEWELDIG, Gefeliciteerd eerste!!!!!!!!

Zondag a.s. de laatste wedstrijd tegen Oosterkwartier uit, dus er nog even tegenaan en daarna nog naar de Omzoom om het kampioenschap te vieren.

GEWELDIG, meiden en jongens, Sibbeltje is heel erg blij!!!!!!!!

Sibbeltje