U bevindt zich hier: Activiteiten » Klaverjassen

Klaverjassen

20-05-2017 21:28 uur

Klaverjasverslag 14 april

Beste kaarters,
Hier het verslag van de laatste klaverjasavond van het seizoen 2016-2017.

Er waren om acht uur 19 mensen aanwezig en gelukkig werd Anouk bereid gevonden om als 20ste persoon aan te schuiven zodat wij 5 tafels compleet hadden. John en Hans waren onderweg zodat zij elk ook nog een ronde konden spelen, het was dus een Anouk, John, Hans combinatie.

De uiteindelijke winnaar van de avond was Ali van Enkhuizen met maar liefst 5665 punten. En de poedel was dit keer voor Wolfgang Weites 3714 punten, beiden gingen met een leuke prijs naar huis.

Hierna kwam de totaaluitslag van de competitie die op de laatste dag nog een verrassende wending kreeg. Drie van de koplopers zaten de laatste ronde bij elkaar aan de tafels, de twee Johans en ikzelf. Uiteindelijk bleek ik de winnaar te zijn met 20 punten verschil met de nummer twee Johan Huizinga. Ik ging dan ook naar huis met een mooie bos bloemen en een Intratuin bon. De marsenprijs was dit jaar voor Nella met 13 marsen zij ging naar huis met een bosje bloemen en een marsenprijs.

Hierna kregen Wanda voor de bardienst en Ilse voor de mooie tombola tafels nog een bosje bloemen. En gingen we over tot het trekken van de lootjes van de tombola. Alles met mekaar was het een heel gezellige avond en competitie. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en speciaal nog even John Luten waar wij altijd een beroep op konden doen als we weer eens iemand te kort kwamen.

In september starten we weer met de competitie, alleen gaan we elke tweede vrijdag van de maand kaarten en we starten op 8 september.

Rene Collewijn

facebook twitter Email