U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

16-05-2017 20:51 uur

Teamindeling 2017/2018

Hier vinden jullie de teamindeling voor de senioren en voor de jeugd.

Net als in andere jaren is dat een voorlopige indeling en kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden.

Voor de senioren is deze indeling gemaakt in overleg met de trainers en voor de lagere teams (niet selectie)is er indien mogelijk rekening gehouden met de wensen van de spelers.

Voor de jeugd ligt dat iets anders.

In voorgaande jaren hebben we vaak tijdens toernooien of op een weekend op ons eigen veld selectie wedstrijden gehouden waarna de teams bekend werden gemaakt. Dit is ons minder goed bevallen omdat deze wedstrijden waarin de kinderen onder druk spelen niet een juist beeld geven van de kwaliteiten van de kinderen. Dit seizoen hebben de diverse TC leden heel veel wedstrijden bekeken en zijn de wedstrijden en de kwaliteiten van de kinderen regelmatig tijdens de vergaderingen besproken. Ook is er regelmatig overleg geweest met de diverse trainers van de verschillende teams.

Na de bespreking met de trainers is er een eerste opzet gemaakt die nogmaals met de trainers en TC leden is doorgesproken.

Hierdoor is deze VOORLOPIGE indeling ontstaan.

Uiteraard zullen er net als ander jaren nog twee contactmomenten zijn waarop de kinderen of de ouders van deze kinderen deze voorlopige indeling kunnen bespreken.

Deze contact momenten zijn 23 en 24 mei tussen 19 uur en 20 uur.