U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

14-05-2017 20:50 uur

WWSV 1 – Furore 1 (9-16)

Het eerste ging deze zondagmiddag naar WWSV, op het gras en dat was even wennen. Echter het werd een ruime overwinning en het eerste was veel sterker deze middag.

Coen opende de score door een strafworp te benutten, die verdiend was door Bram, 0-1. Even later werd Bram weer verkeerd afgestopt en Coen schoot de strafworp raak, 0-2. Na de vakwissel was het Sven, die van afstand 0-3 inschoot en even later werd Dave gehinderd bij een doorloopbal, maar de strafworp werd gemist. WWSV maakte 1-3 en Bram schoot van afstand 1-4 in.

Het eerste liep toen langzaam uit. Dave schoot twee keer raak van afstand, 2-6 en Dionne maakte van afstand 2-7, na een goede actie van het vak. Het werd 3-7 door een strafworp, echter Dave schoot, 3-8 in door en kansje te benutten, na een goede onderschepping in de verdediging. Even later was het Sven, die een doorloopbal benutte 3-9 en Dionne maakte 3-10 van afstand vanachter de korf. Dionne was op schot deze middag, want vlak voor het rustsignaal was het 3-11, van afstand door Dionne. Rust, enige spanning zat er niet meer in.

WWSV maakte al snel 4-11, maar Heleen schoot in dezelfde minuut 4-12 in van afstand. WWSV kwam terug tot 7-12 via afstandschoten. Inmiddels was het flink gaan regenen en dat had invloed op het spel van beide ploegen. Maar het eerste ging door, via een doorloopbal van Sven 7-13 en even later benutte Coen een strafworp, die hij zelf had verdiend, 7-14.

Met nog  zeven minuten te spelen kwamen de reserves nog in het veld, Yvo en Eline voor Bram en Merel. Yvo schoot al vrij snel raak van afstand, 7-15. Judith en Hidde kwamen er in voor Caro en Dave en WWSV kwam nog terug tot 9-15. Het was Dionne die de eindstand bepaalde op 9-16, door van afstand raak te schieten, gelukkig was het toen ook weer droog.

Komende zondag HBC thuis. Nog twee wedstrijden te gaan, het devies blijft niet onderschatten en er tegen aan.

Sibbeltje

facebook twitter Email