08-05-2017 13:35 uur

Furore 6 – Badhoevedorp 5

Op een zonovergoten zaterdagmiddag op de Omzoom stellen de helden van Furore 6, oftewel zaterdag, 1 zich op voor één van hun laatste wedstrijden. Het wordt tijd dat het grootste deel van het team gaat stoppen, de blessures worden steeds talrijker.

Met André en Marianne aan de kant en Ingrid afwezig, waren Esther en Kim gelukkig bereid om de lege plekken op te vullen. Op het zonnige terras een hele schare supporters waaronder nog meer uitgerangeerde spelers zoals René, Marion en Peter.

Patrick, Hans, Kim en Monique starten in de aanval en Joost, John, Esther en Nettie dus in … juist ja, de verdediging. Succes allemaal.

We starten lekker met een tegendoelpunt waarna er drie ballen van Furore doel troffen. Lekker, Kim van halve afstand en Joost van afstand en een omdraaibal knalden de bal door het mandje. Helaas ook snel Badhoevedorp weer 2x en het stond 3-3.

Nettie liet de jeugd de kans en Noëlle kwam bij moeder Esther in het vak. Badhoevedorp scoorde nog 2 maal en toen schoot Patrick een strafworp raak. 4-5 ruststand en toe aan een lekker kopje thee.

Na de rust schoot eerst Patrick er een vrije bal in en toch weer Badhoevedorp. Kim wisselde voor Lotus en of het door Lotus kwam of niet de doelpunten vielen als rijpe appeltjes. Joost en 2 keer Patrick, allemaal van halve afstand schoten raak en ook Noëlle deed mee met de oudjes en scoorde van afstand. Badhoevedorp kwam nog één keer terug maar daarna maakte Furore 6 het werk piekfijn af. Patrick schoot nog een strafworp door het mandje en Hans een kansje onder de korf. We eindigen met de mooie score: 11-7.

WE HEBBEN GEWONNEN!! Het is de eerste veldwedstrijd waar we punten pakken dit seizoen. Iedereen was super blij. Eindelijk die rottige nul weg.

Zou het gelegen hebben aan het feit dat Cor H. ons veld zo mooi geveegd heeft woensdag? Laten we het daar maar op houden.

Alle supporters hartelijk dank voor jullie steun en eindelijk een verdiende overwinning.

Marianne