U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

29-04-2017 21:33 uur

Furore intern

Het seizoen 2016/2017 begint al aardig op te schieten en daarmee loopt het einde van het eerste periode op de Omzoom ook financieel ten einde.

Midden januari hebben we, Patricia en mijn persoon het penningmeesterschap overgenomen en sindsdien zijn we keihard aan het werk geweest om alles in de vingers te krijgen en dat viel niet altijd mee. Echter het begint steeds beter te lopen.

Een nieuw sportpark een nieuw gebouw en jawel, daar hangt echt een prijskaart aan vast, die niet mals is. We moeten voor de nieuwe kunstgrasvelden huur betalen, op jaarbasis € 5400,00.

Energie en water verdubbeling, belastingen en verzekering en zo kunnen we nog wel een paar posten opnoemen, die het nieuwe gebouw als prijskaart heeft. We hebben dus financieel een zeer moeilijk seizoen, dus de broekriem zal, zeker voor het nieuwe seizoen, aangehaald moeten worden. Daarbij zal hulp nodig zijn van iedereen om de nodige centen binnen te halen voor de vereniging.

Gelukkig groeien we als vereniging. Natuurlijk kan er nog wel wat georganiseerd worden en dat moet ook, maar de centen kunnen maar één keer uitgegeven worden en de leden en commissies zullen daarop moeten letten. We willen als vereniging financieel gezond blijven, dus zullen we daarvoor inspanningen moeten plegen.

Er zal in juni een ledenvergadering zijn, de meeste cijfers zijn dan bekend en dan zal de nieuwe begroting besproken worden.

Iets anders, activiteiten zijn er volop op de Omzoom, zie de agenda, kijk op de website.

Het schoolkorfbaltoernooi komt er aan. Een enorm toernooi met een record aan ploegen en ook dat geeft verantwoording aan alle leden om te helpen, geef je op, het toernooi is belangrijk voor de vereniging.

De maand mei is een belangrijke maand, na twee weken van bijna geen competitie, gaan de beslissingen komen. Nog veel wedstrijden te gaan en het gaat spannend worden, maar ik heb er vertrouwen in.

Als laatste grote evenement het Pinksterkamp in Appelscha, binnen een week uitverkocht, klasse.

Oene Wagenaar.

Penningmeester a.d.