U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

17-04-2017 23:08 uur

Furore Intern

Het veldseizoen is alweer een aantal weken aan de gang, alle teams hebben de eerste wedstrijden in de tweede veldhelft gespeeld en in een klein aantal poules lijkt het zelfs al gespeeld. Toch zijn er ook nog genoeg teams die nog moeten strijden voor hun plek. Verder zijn bijna alle seizoenen al voorbij gekomen, zo stonden we vorige week nog in de stralende zon heerlijk te korfballen en zo hebben we het laatste weekend in de stromende regen, hagel en loeiende wind moeten spelen.

De komende weken staan binnen de club steeds meer in het teken van het schoolkorfbaltoernooi en het pinksterkamp. Op het whiteboard in de kantine hangt een lijst waar vrijwilligers zich in kunnen schrijven om te helpen bij het schoolkorfbaltoernooi, daarom nodig ik bij deze alle ouders, maar ook spelers uit, om eens te kijken of dit leuk is voor u en de club daarmee enorm helpt!

Bovendien hangt er vlak bij de bar een lijst met boodschappen die voor het pinksterkamp nodig zijn. Kijk hier eens naar en wie weet kunt u ons helpen met een kleine donatie om ook dit jaar het pinksterkamp weer mogelijk te maken!

In de afgelopen tijd is bekend geworden dat er twee nieuwe trainers komen voor de selectie, namelijk Dave van Zonderen, nu nog speler in het eerste, en Qruun Lelij, wie we al kennen van zijn eerdere periode als coach bij het tweede. De keuze is ook gemaakt om te besparen op trainerskosten, dit geld kan vervolgens geïnvesteerd worden in de jeugd, zodat in de toekomst alle ploegen beter op elkaar kunnen aansluiten.

De komende tijd staat er dus weer het een en ander te gebeuren, dus kijk even rond in de kantine en kijk of u de club kunt helpen met vrijwilligerswerk, maar vraag daarover ook eens rond, wie weet kunt u de club met ander werk ook ondersteunen.

Sven Heinsbroek