16-04-2017 19:59 uur

Madjoe 5 - Furore 6 (16-5)

Vandaag tegen het sterke Madjoe. Ongeslagen bovenaan en nog kampioen worden ook. Andre en Hans waren niet van de partij maar gelukkig completeerde Wesley vandaag onze ploeg. We begonnen met Patrick, Wesley, Marianne en Monique in de aanval en John, Joost, Nettie en Ingrid in de verdediging. De eerste vier doelpunten waren voor Madjoe, maar toen deed Patrick wat terug vanaf de strafworpstip.

Na nog een doelpunt van Madjoe was het Joost die de stand op 5-2 zette. We waren duidelijk minder, maar zo gek is dat ook niet als je zag hoe Madjoe kon spelen. Madjoe maakte vijf doelpunten en bepaalde de ruststand op 10-2.

Het eerste doelpunt na rust ging zo snel dat bijna niemand weet wie hem gemaakt heeft. Verder was er nog een mooi doelpunt van John en ook ik prikte er nog eentje in in de tweede helft. Madjoe maakte er zes dus de uiteindelijke eindstand was 16-5.

De tweede helft hadden wij wel beter tegenstand geboden, maar Madjoe is de terechte kampioen en ik denk dat deze ploeg makkelijk een klasse hoger kan spelen.

We hebben nu weer twee weken vrij en gaan ons een beetje opmaken voor onze afscheidswedstrijd. Ik hoop wel dat het ons zal lukken om in de komende wedstrijden van de nul af te komen. Wesley bedankt voor het invallen.

Ingrid