03-04-2017 21:42 uur

Furore 6 - Velocitas 8

De vorige keer met 16-3 verloren dus we gingen met knikkende knieƫn het veld in maar bang hoefden we eigenlijk helemaal niet te zijn want vandaag waren we zeker gelijkwaardig aan het zeer jonge velocitas. Patrick was vandaag afwezig en omdat we nog wat pijntjes hebben waren Floris en Sandra bereid om bij ons in te vallen. Sandra heeft de hele wedstrijd meegedaan en Floris de tweede helft en hier waren we uiteraard weer heel blij mee.

We begonnen een half uur later omdat velocitas nog twee spelers hadden die later kwamen. Velocitas kreeg in de eerste minuut een strafworp mee die erin ging. Maar ook andre gooide de meegekregen strafworp erin. Sandra verzilverde een mooi kansje van achter de korf dus we kwamen op voorsprong. Vlak voor de rust gooide Joost er een behoorlijk ver schot in zodat wij zelfs met twee doelpunten voor stonden en ook met die stand gingen rusten. Deze voorsprong hadden wij niet verwacht en daarom is hij ook vastgesteld door Rita.

Na de rust kwam Floris erin voor andre en Marianne voor Monique. Op de periode net na de rust hebben wij deze wedstrijd verloren want velocitas scoorde vier doelpunten achter elkaar dus stonden wij ineens net twee doelpunten achter. Floris verkleinde de achterstand door een doelpunt van halve afstand. Velocitas kwam toch weer op twee voorsprong. Deze wedstrijd hoefden wij zeker niet te verliezen dus we gooiden er nog een schepje bovenop. Eerst maakte Joost nog een doelpunt en dat deed Sandra hem na. We stonden dus weer gelijk. Daarna gooide ik er een doorloopbal in maar helaas was deze verdedigd.

Velocitas kwam weer op voorsprong maar gelukkig zorgde Hans ervoor dat wij weer gelijk kwamen. Opnieuw maakte velocitas een doelpunt en daarna was het heel zuur dat een strafworp van ons die er eigenlijk inzat er weer uitdraaide. Dit was meteen het einde van de wedstrijd want de goed leidende Paul floot voor het einde. Het viel mij mee dat wij zo,n goede uitslag hadden tegen een ploeg waar wij de vorige keer door ingemaakt waren maar we hadden toch eigenlijk zeker een punt verdiend maar helaas krijg je niet altijd hetgeen wat je toekomt. Floris en Sandra nogmaals bedankt voor het invallen.

Ingrid