U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

21-03-2017 20:24 uur

Furore Intern

Wat gaat de tijd toch snel! Zo zit je nog midden in de spanning van het zaalseizoen en zo sta je weer op het (kunst)gras. Maar wat is het weer lekker zo buiten op de Omzoom. Het zaalseizoen hebben we netjes afgesloten en de doelstellingen zijn gehaald. Bij de jeugd hebben we zelfs ook kampioenen mogen huldigen en van de jeugd moeten we het in de toekomst ook hebben!

Als bestuur zijn we ook druk bezig met de toekomst en het opnieuw verdelen van de taken maar daar komt Dave binnenkort vast nog wel een keer op terug. Hiervoor hebben we contact met en hulp van het KNKV die ons daarbij met goede adviezen op weg helpt.

Als TC zijn we ook druk mee bezig met het opnieuw verdelen en beschrijven van de taken. Wie is aanspreekpunt voor de selectie, de senioren en wie voor de A, B, C, D, E jeugd. Allemaal nieuwe taken en verantwoordelijkheden die we zeker niet alleen kunnen doen. Hier willen we ook andere leden/trainers en ook ouders bij gaan betrekken. Kortom een nieuwe opzet waarbij we zeker aan de jeugd extra aandacht gaan schenken. Maar let op: dit kunnen we niet zonder uw hulp en medewerking.

Zoals iedereen denk ik wel weet gaan zowel Richard als Nils ons als trainer/coach van respectievelijk senioren een en twee Furore verlaten. Ze maken het seizoen vol ambitie af en we rekenen dan ook op het veld nog op mooie resultaten. Gelukkig zijn we er in geslaagd nieuwe trainers voor beide teams aan te trekken en deze gaan we aanstaande vrijdag aan de selectie bekend maken. De ingeslagen lijn van het betrekken van de junioren bij de selectie zal zeker voortgezet worden.

Kortom nog genoeg te doen en ook genoeg te organiseren. Ik zie bijvoorbeeld ook de vrijwilligers van het zeer populaire Pinksterkamp steeds vaker bij elkaar zitten en als het weer mee zit gaat dit straks zeker een succes worden. U weet toch dat u daar boodschappen voor kunt doen en deze kunt doneren. De lijst hangt in de kantine. We rekenen op uw gulle bijdrage. Alvast bedankt namens de organisatie en Furore.

Peter Jorna