14-03-2017 20:11 uur

Furore 6 – Vlug en Vaardig

We speelden vandaag, 11 maart, onze laatste zaalwedstrijd in de nieuwe hal aan de Weer in Zaandam. Een hele mooie, nieuwe hal maar wel een beetje warm om te spelen. Door onze kwalen hadden we Sandra, Sara en Edward nodig om een compleet team op de been te krijgen, hartelijk dank daarvoor.

We kwamen even met 0-1 achter maar daarna kwamen we lekker op gang. Patrick, Sandra en Joost scoorden voordat V&V de korf weer vond. Vervolgens André, Joost en Sandra weer en V&V. Onderhand stonden we lekker op 6-4. Voor rust schoot Joost nog een keer raak en toen kregen we voor het laatst, door Wil gepelde mandarijnen. Heerlijk waren ze, tenminste … de meeste.

Na rust gingen de doelpunten lekker door voor Zaterdag 1. Joost, Sara, en Marianne, V&V en Sandra weer. Nogmaals V&V en jammer, Patrick mist een strafworp. Al snel maakte hij het goed door van achter de korf een balletje raak te schieten. V&V schoot er wel 3 in, André sloot bij ons de gelederen en als allerlaatste doelpunt in onze gehele zaal carrière was het V&V. Wij wonnen met een mooie stand van 13-10 en sluiten zo onze lange zaalperiode af. Nog 6 wedstrijden op De Omzoom en het wedstrijdshirt kan in de mottenballen. Op naar de frisse lucht en onze mooie kantine.

Marianne