U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

06-03-2017 20:40 uur

Furore Intern

Tijdens de vakantie hebben een aantal jeugdteams de straten van Krommenie onveilig gemaakt. Gelukkig deden ze dit voor Jantje Beton, en is er een bedrag van 424,06 euro opgehaald. De helft is voor de vereniging. Bij deze willen wij de jeugd en begeleiders bedanken voor hun inzet!

Dit weekend zijn er maar weinig wedstrijden gespeeld, maar wel een goed weekend voor ons vlaggenschip. Furore 1 en 2 hebben gewonnen. Zaterdag aanstaande spelen beide ploegen de laatste zaalwedstrijd thuis in Sporthal Zaanstad Zuid. Het 2e begint om 18.15 uur, kom gezellig langs om beide ploegen aan te moedigen!

Ook zijn de inschrijvingen weer gestart voor het Furore Pinksterkamp, het gaat dit jaar al razendsnel met de inschrijvingen. Ik heb mij laten vertellen dat ze al op ruim 50 inschrijvingen zitten! Dus wees er snel bij. Via de website kan iedereen zich inschrijven. Ook is de Pinksterkampcommissie al druk bezig met het maken van een leuk programma en het bedenken van weer een geweldig thema.

Nu de laatste wedstrijden in de zaal bijna gespeeld zijn, gaan wij al rustig aan naar buiten. Gelukkig wordt het weer al wat beter en is het al wat langer licht. Ook zijn er al een aantal commissies druk bezig om het veld e.d. in orde te maken. Ook het veldprogramma is bijna op orde, wanneer deze bekend is wordt dit op onze website gepubliceerd.

Ik wens iedereen nog een mooie afsluiting in de zaal!

Sara Beunder-van Kleef