U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

21-02-2017 20:33 uur

Furore intern

Eind februari: nog een paar weekjes en dan gaan we ons weer opmaken voor het buitenseizoen. De laatste wedstrijden staan de komende weken op het programma, en voor een aantal ploegen zijn dat nog spannende wedstrijden, voor broodnodige puntjes of voor een kampioenschap. Succes allemaal!

Deze week is de Jantje Beton collecte. Jantje Beton zorgt er voor dat alle kinderen buiten kunnen spelen, en dat is natuurlijk heel belangrijk!
50% van deze collecte is bestemd voor de jeugd van Furore. Dit jaar heeft het bestuur besloten om dit te besteden aan kussens voor in de loungebank. Deze loungebank is bij de opening van de Omzoom geschonken door de jeugd, en zij willen natuurlijk straks lekker chillen in het zonnetje.

In de afgelopen dagen hebben jullie op Facebook en op de website al een paar ploegjes gezien die collecteerden.  In de komende dagen komen daar nog een paar ploegjes bij, echt super!
Collecteren kan nog t/m vrijdag, dus wil je nog collecteren? Samen met een ploegje of alleen? Het kan nog!

Hou het nieuws in de gaten, de eindstand verwacht ik in de volgende nieuwsbrief te kunnen melden.

Voor degene die nog vakantie hebben, geniet er nog even van! Tot bij Furore!

Groet, Monique