18-02-2017 20:46 uur

Rapid 5 - Furore 6 (17-12)

Het wordt wel lastiger om de ploeg compleet te krijgen maar gelukkig hebben Kim en Sara ons vandaag uit de nood geholpen. Kim deed vanaf het begin mee voor Monique en Sara viel na een kwartier in voor mij. Het verschil werd vandaag voornamelijk gemaakt door een dame van Rapid die wel heel zuiver schoot.

We begonnen met Andre, Hans, Kim en Ingrid in de aanval en Joost, John, Marianne en Nettie in de verdediging.

In het begin bleven we behoorlijk goed bij. Het verschil is in de tweede helft door Rapid gemaakt. Rapid opende de score maar Hans maakte door een snelle doorloopbal gelijk. Daarna kwam Rapid op 3-1 maar door twee afstandschoten van Ingrid en Kim was het toch weer gelijk. In de volgende aanval scoorde Rapid tweemaal. Ik was heel blij dat Sara naar Haarlem was gekomen zodat zij mij kon vervangen.

Nadat Rapid was uitgelopen tot 6-3 konden wij door Hans en Marianne de wedstrijd weer spannend maken. Bij een 7-5 stand wist Sara zich tweemaal vrij te spelen en te scoren waardoor het weer gelijk was. Daarna liep Rapid toch weer uit maar Hans bracht het verschil weer op een.

Iedere keer als we er bijna waren scoorden zij tweemaal achter elkaar. Joost maakte een mooi doelpunt maar daarna maakte Rapid er weer twee zodat verschil vier werd en dat was te lastig om nog in te halen. Patrick kwam erin voor John en Patrick deed meteen hetgeen wat hij goed kan en dat is doelpunten maken. Hij maakte er twee en bracht de stand op 13-11. Helaas liep Rapid weer uit tot vier. Patrick scoorde er nog een maar daarna bracht Rapid de eindstand op 17-12.

We hebben ons denk ik aardig geweerd maar Rapid kon meer doelpunten maken dan ons dus win je niet. Kim en Sara onwijs bedankt voor het invallen want zonder jullie had deze wedstrijd niet door gegaan. Nog een wedstrijd binnen maar wel een wedstrijd waar we punten kunnen gaan halen.

Ingrid