U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

05-02-2017 19:46 uur

Furore intern

Er speelt op dit moment, zowel op sportief als op organisatorisch gebied,  veel binnen Furore en via deze intern wil het bestuur jullie daarvan op de hoogte brengen.

Het bestuur is nog  STEEDS op zoek naar een penningmeester, u ontvangt dan ook allemaal een mail waarin wij deze belangrijke functie hebben omschreven. Wij willen u vragen om deze aandachtig door te lezen. Mocht u interesse hebben, meldt u zich alsjeblieft aan, want een vereniging kan echt niet draaien zonder een penningmeester…

Zoals ik net beschreef, kan een vereniging niet draaien zonder een penningmeester. Gelukkig hebben we nog zeer bereidwillige leden. Oene Wagenaar en Patricia van Zonderen willen deze verantwoordelijke taak TIJDELIJK op zich nemen. Patricia zal hierbij de administratieve kant van het penningmeesterschap gaan invullen. Wij zijn blij dat zij dit voor de vereniging willen doen en bedanken ze hier dan ook hartelijk voor! Het bestuur is er van bewust dat deze twee personen het uit noodzaak willen doen, dus wij zullen er alles aandoen om zo snel mogelijk iemand te vinden die het penningmeesterschap op zich wil(len) nemen.

Stefan en Martin Minnebo hebben nu definitief afscheid genomen van het penningmeesterschap. Heren nogmaals bedankt voor jullie inzet in de afgelopen jaren!

Richard Stolte:

Richard, de trainer van ons vlaggenschip, heeft na gesprekken tussen de TC, de selectiespelers in goed overleg besloten na drie seizoenen afscheid te nemen van Furore. Richard gaat volgend seizoen beginnen bij Sporting West in Amsterdam en zal daar hoofdtrainer worden van de selectie. Het is nog zeker geen tijd om officieel afscheid te nemen van Richard. Het zaalseizoen is nog zeker niet klaar en we moeten nog een belangrijke helft afmaken van het veldseizoen, waarbij wij en Richard ook op een kampioenschap en promotie rekenen. Het bestuur dankt Richard voor zijn inzet en wenst hem uiteraard succes bij zijn nieuwe vereniging.

Nu duidelijk is dat Richard na de zomer weg is, moet Furore op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor senioren 1. De komende tijd zal de TC in samenwerking met het bestuur op zoek gaan naar een opvolger van Richard. Mocht u geïnteresseerd zijn of weet u iemand, dan kunt u dat natuurlijk altijd melden bij één van de bestuursleden, de TC of een mail sturen naar:  furore.krommenie@knkv.net

Overige:
Het zaalseizoen duurt nog tot halverwege maart en dan gaan we weer terug naar ons eigen clubhuis op de Omzoom. Maar voor dat het zover is, zijn er hopelijk weer wat kampioenen te huldigen en gaan we er vanuit dat ons eerste handhaaft in de derde klasse. Het is en blijft een rare poule, maar met voldoende inzet en motivatie van iedereen moet dat kunnen lukken.

Houdt voor de rest goed onze Facebookpagina en website in de gaten voor nieuwtjes en activiteiten die zich binnen Furore afspelen. U bent toch ook al een volger !