29-01-2017 10:05 uur

Furore 6 - Sporting Andijk 3 (10-17)

Er waren nogal wat personele problemen, maar gelukkig waren Kimberley, Jordy en Areanne bereid om bij ons in te vallen. Gelukkig maar want anders had deze wedstrijd misschien niet doorgegaan. Hans was met trainen geblesseerd geraakt, maar hij was gelukkig wel bereid om deze wedstrijd te fluiten zodat dit probleem ook weer opgelost was.

We begonnen met Patrick, Joost, Monique en Ingrid in de aanval en Jordy, John, Nettie en Kimberley in de verdediging. Marianne kon helaas niet meedoen vanwege een blessure.

We begonnen niet zo scherp want we stonden in een zucht met 0-6 achter. Jordy en Kimberley brachten een wat dragelijke stand op het bord. We kwamen nog verder terug door een doelpunt van Patrick. Daarna was het Andijk maar gelukkig scoorde Jordy ook weer. Andijk bepaalde de ruststand op 4-8.

Als we nu meteen 2 keer scoren spraken wij in de rust. Dit gebeurde helaas niet want Andijk deed dit en we stonden inmiddels met 6 punten achter. Jordy was goed op dreef en maakte weer een doelpunt. Ik was ook niet helemaal fit en Areanne kwam voor mij in de plaats. John maakte 6-10. Na de 6-11 van Andijk scoorde Patrick een mooi punt. Vervolgens was er weer een punt van Andijk maar Jordy was in goede vorm en hij maakte de 8-12. Daarna liep Andijk uit tot 8-15. Nettie pakte ook haar kansjes mee en zij scoorde van halve afstand. Weer was het tweemaal Andijk, maar het slotakkoord was voor John want hij bepaalde de eindstand op 10-17.

Helaas verloren, maar volgens mij had Andijk er ook wat sterkere heren in staan dan de vorige keer. We bedanken Jordy en Areanne en ook Kimberley voor het invallen. Op naar de volgende keer.

Ingrid