U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

23-01-2017 22:38 uur

Furore intern

Mijn eerste Furore intern als nieuw bestuurslid, dus laat ik mij eerst even voorstellen aan degene die mij nog niet kent. Mijn naam is Sven Heinsbroek, ik ben 22 jaar en speel ondertussen al bijna 5 jaar in de selectie. Sinds mijn zevende ben ik lid van KV Hoger Op, wat later, zoals bekend bij iedereen, fuseerde met KV Kieviten tot KV Furore. Sinds korte tijd draai ik mee in het bestuur, waar hele leuke dingen staan te gebeuren. Samen met Jaap Broersma gaat het bestuur kijken waar aanpassingen gedaan kunnen worden om de club naar een hoger plan te tillen.

Liever heb ik het in deze Furore intern over de verschillende commissies. Ik hoor vanuit meerdere hoeken dat er weer druk moet worden vergaderd, want het activiteitenseizoen gaat weer beginnen. Voorbeeld hiervan is de activiteitencommissie die al geruime tijd bezig is met het organiseren van steeds meer feestjes en partijen! Zo zijn er wat feestjes geweest voor de jeugd, maar ook voor de oudere doelgroepen binnen de vereniging worden leuke dingen georganiseerd, dank hiervoor!

Zelf draai ik tegenwoordig mee in de schoolkorfbal-organisatie waarvan de voorbereidingen deze week zijn begonnen. Hiervoor moet veel geregeld worden en daarom is het fijn dat er een extra lid is om de vele werkzaamheden beter op te kunnen vangen. Niet alleen in deze werkgroep is een extra lid, de laatste tijd zijn er steeds meer mensen die zich in zetten voor de club, ook steeds meer jongere mensen die dit doen. Dit is natuurlijk een heel goed gegeven voor de club!

Samen met Jaap kijkt het bestuur naar komende aanpassingen, daardoor kunnen verschillende commissies binnenkort iemand van het bestuur verwachten. Het bestuur wil graag luisteren naar de commissies, om deze laatste beter in te delen, niet alleen op invulling van personen, maar ook de activiteiten van de commissies.

Sven Heinsbroek