U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

14-01-2017 21:06 uur

Madjoe 1 – Furore 1 (14-14)

De competitie is weer hervat en het eerste toog zaterdagmiddag naar Rijnsburg om Madjoe te bestrijden. Madjoe stond op de tweede plek en het zou dus niet gemakkelijk worden. Het werd een wedstrijd met voor het eerste, twee verschillende helften.

De start ging gepaard met veel doelpunten over en weer, het was na 12 minuten spelen al 5-5 en dat kon wat worden deze middag. Het was al snel 1-0, maar Sven schoot van afstand 1-1 in. Na 2-1, via een doorloopbal was het Coen, die van afstand raak schoot 2-2, even later was het Sven, die een kans vanachter de paal inschoot, 2-3, maar in dezelfde minuut was de stand weer gelijk, 3-3.

Bram schoot 3-4 in van afstand, maar Madjoe kwam terug tot 4-4 van afstand. Nadat Caro verkeerd werd afgestopt bij een doorloopbal, benutte Sven de strafworp 4-5, echter het was al snel weer gelijk via afstand, 5-5.

Het eerste werd daarna sterker en speelde tot de rust in een hoog tempo en Madjoe kon dat niet bijhouden. Het was Heleen die van afstand 5-6 maakte en een minuut later was het Coen, die na een goede actie van het vak, van afstand 5-7 inschoot. Sven benutte een strafworp 5-8 en Madjoe kwam terug tot 7-8, maar het eerste ging door. Heleen van afstand 7-9 en Caro uit een vrije bal 7-10. Tomas, die voor Dave speelde, maakte 7-11 en Merel maakte van afstand 7-12, wat tevens de ruststand was. Waar zou dit heen gaan in de tweede helft?

Het werd een vreemde tweede helft. Er werd bijna niet meer gescoord, bijna alles ging mis en Madjoe profiteerde daarvan.

Het begon al snel met een gemiste strafworp, maar Sven maakte van halve afstand 8-13. Madjoe kwam terug tot 11-13 en toen waren er 15 minuten gespeeld en vele schoten en kansen gemist door het eerste. Het gevoel op de tribune was niet zo best, want de eerstelingen konden de korf niet meer vinden. In de 25ste minuut was het gelijk 13-13 en het kon weer alle kanten op, gelukkig maakte Bram van halve afstand 13-14, maar Madjoe maakte in de laatste minuut nog gelijk 14-14. Er werd niet meer gescoord, dus toch een punt, maar het voelde als verlies, want de punten hadden meegenomen moeten worden. Werken aan die tweede helft eerste, want jullie kunnen het best wel.

Het tweede won wel van Madjoe 2 met 8-12, na een matige eerste helft werd het een verdiende overwinning.

Sibbeltje

facebook twitter Email