U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

14-01-2017 20:56 uur

Zaterdag 1 haalt de eerste overwinning

De eerste wedstrijd in 2017 en dan meteen winnen. Dat is toch heerlijk en smaakt naar meer.

We begonnen met Hans, André, Marianne en Monique in de aanval en John, Joost, Sandra en Ingrid in de verdediging en Nettie was reserve.

Vlug en Vaardig maakte het eerste doelpunt maar Marianne trok de stand weer gelijk. Via een doelpunt van Joost kwamen wij voor het eerst op voorsprong maar Vlug en Vaardig maakte weer gelijk. André zorgde er voor dat wij toch weer voor kwamen maar het bleef op en neer gaan dus VV maakte weer gelijk. Nu kwam onze beslissende fase want door doelpunten van John, Sandra, Hans en André kwamen wij op een comfortabele stand te staan van 3-7. Dit was ook meteen de ruststand.

Na de rust was er meteen een doelpunt van VV maar John bracht het verschil weer op 4 doelpunten. Helaas kwam VV wel weer terug tot 8-8. Nettie was er ook nog ingekomen voor Marianne en later kwam Marianne er weer in voor Monique. Het was hartstikke spannend en met nog 6,5 minuut te spelen was het André die de winnende goal maakte. We speelden het gecontroleerd uit en de eerste overwinning was binnen.

Sandra bedankt voor het invallen. Volgende week gaan we naar Anna Paulowna en ook daar hebben wij kansen.

Een blije Ingrid

facebook twitter Email