U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

18-12-2016 20:43 uur

Furore Intern

Je staat er haast niet bij stil, maar als iedereen je fijne dagen gaat toewensen dan denk je:  het jaar zit er al weer op. En wat is het snel gegaan en wat is er door iedereen binnen de vereniging een pak werk verzet. We hebben een ontzettend mooi park gekregen en ik hoor dan ook alleen maar positieve geluiden. Ook als bestuur zijn we blij, dat deze klus geklaard is en dat we nu weer meer met de vereniging aan de gang kunnen gaan. We zijn het er over eens: dat moet echt gaan gebeuren en de eerste stappen daarvoor zijn gezet. Er zijn een aantal “jongere “ bestuursleden bijgekomen en dat is een goede zaak. Ook zijn we samen met de bond en ons aller Jaap aan het kijken, hoe we de organisatie van het bestuur en de commissies op een meer professionele manier kunnen regelen. Dat gaat zeker niet over één nacht ijs en we zullen echt nog wel wat tijd nodig hebben, maar we willen vooruit en dus is de reorganisatie echt nodig als we op deze mooie plek met meer enthousiaste leden naar een hoger niveau willen. En dat willen we toch allemaal? Een mooi wens voor 2017, toch?

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari 2016, vanaf 20.00 uur in de kantine op de Omzoom in Assendelft, zal onze voorzitter daar vast nog wel iets meer over vertellen.

Dan kijken we nog even naar de teams en de wedstrijden zelf. Her en der  komen we nog al eens wat spelers tekort in de diverse teams. Gelukkig zijn er veel leden, die meer dan een wedstrijd in een weekend willen spelen en daardoor kan alles meestal gewoon doorgaan. Hulde voor deze toppers, die ons steeds weer uit de brand helpen.

Ook zijn er door de gemeente vreemde afspraken gemaakt voor planning van de zaal competitie. Ik snap dat de planning al heel vroeg klaar moet zijn bij de sporthallen (gemeente Zaanstad) en dat er door wijzigingen en of afzeggingen lege plekken ontstaan. Maar dat bijvoorbeeld twee teams in Zaandam moeten spelen op tijden nà het zesde, dat overigens gewoon in het Trias speelde, is al raar. Nog gekker is dat nà de wedstrijd van het zesde de zaal gewoon leeg bleef. Ik snap het niet maar dat zal wel aan mij liggen. Hopelijk heeft ook de gemeente goede voornemens voor 2017!

Wij wensen u als bestuur mooie feestdagen en zien u graag op 7 januari om te toasten op het nieuwe jaar!

Peter Jorna