U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

12-12-2016 20:50 uur

Furore intern

Na alle pepernoten en cadeaus van de Sint is er weer ruimte in huis voor de Kerstboom. De donkere dagen voor Kerst komen eraan! Dit jaar is er dan ook nog maar 1 speelweekend. Afgelopen weekend is ook weer volop gespeeld, maar vooral veel spannende partijen geweest. Gelukkig werden de meeste punten behaald door ons en staan ook een aantal teams goed bovenaan in de stand.

Ook is er een huishoudelijke mededeling, vanaf maandag 12 december kan er in het Trias niet gedoucht worden. Ook voor de trainingen en wedstrijden is er geen mogelijkheid om een flesje water te vullen, neem deze mee van huis!

Graag willen wij iedereen vragen om zijn eigen flesje of vuil zelf op te ruimen. Er is nu al meerdere keren voorgekomen dat er na de wedstrijd flesjes in de zaal zijn blijven liggen.

Door alle feestelijke dagen die aankomen wordt er ook van alles georganiseerd binnen de vereniging. Zo is er vrijdag 16 december weer gezellig klaverjassen.

En op woensdag 28 december voor de D en C ploegen in de middag een kerstfeest en voor de B en A een gala in de avond en uiteraard in kerstsfeer gekleed.

Op zaterdag 7 januari is er weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, hierbij nodigen wij iedereen uit om de te proosten op een fantastisch 2017.

Ik wens iedereen heel veel succes tijdens de laatste wedstrijd van het jaar.

Sara Beunder-van Kleef