10-12-2016 20:11 uur

DTS 3 - Furore 6 (16-12)

Furore 6 heeft vandaag een record aantal doelpunten gemaakt maar wint helaas niet.

We moesten vandaag de punten in Enkhuizen laten, maar speelden denk ik wel een van onze betere wedstrijden. Het verschil was dat DTS toch makkelijker doelpunten maakte dan wij. Waar René was, wisten wij niet dus gingen we maar zonder hem weg. Ook marion is helaas nog niet van de partij maar gelukkig waren wij verder compleet. In de aanval begonnen André, Hans, Monique en Marianne. In de verdediging starten John, Joost, Nettie en Ingrid. Patrick begon op de bank. DTS scoorde als eerste maar Hans maakte van afstand gelijk.

Daarna was het weer de beurt aan DTS maar na deze achterstand kwam wij voor het eerst op voorsprong door doelpunten van Joost en wederom Hans. Helaas was het daarna weer tweemaal DTS en stonden wij dus weer achter. Een strafworp van ons ging er niet in en daarna maakte DTS nog twee doelpunten en stond DTS er drie voor.

We hadden echter kansen en onze aanval kon de bal ook langer in de ploeg houden en gelukkig had dit ook resultaat. Hans maakte wederom een doelpunt  en ook Joost deed dit na en het was weer spannend. Nu was het toch weer DTS maar Marianne zorgde dat het toch spannend bleef. DTS maakte 8-6 maar Joost verkleinde de achterstand toch weer. Op de minuten die hierna volgden hebben we de wedstrijd verloren want DTS liep uit naar 12-7. Patrick was in het veld gekomen voor Hans. Nettie snelde langs haar tegenstandster en legde de doorloopbal er goed in.

DTS vergrootte de voorsprong tot 14-8. De strafworpen gingen hartstikke goed nu want wij gooiden er drie achter elkaar in. Joost maakte er een en Patrick twee. DTS scoorde er ook nog twee maar het slotakkoord was voor Joost want hij bepaalde de eindstand op 16-12. Jammer dat wij verloren hadden maar wel tevreden over het spel en de aantal doelpunten gingen wij weer terug naar Krommenie.

Ingrid