U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

05-12-2016 19:32 uur

Furore Intern

‘’Vol verwachting klopt ons hart’’
Terwijl ik deze intern schrijf zullen veel van onze leden Sinterklaas aan het vieren zijn, het is namelijk het weekend voor 5 december, de dag dat de goedheiligman jarig is. Ik hoop dat jullie allemaal verwend zijn door de Sint en zijn Pieten!

We zitten alweer de laatste maand van 2016, de tijd vliegt voorbij! Binnen het bestuur zijn wij druk aan het samenwerken met meneer Broersma. Samen met hem gaan we kijken, hoe wij bepaalde dingen vanuit het bestuur kunnen gaan aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan ledengroei of het besturen van de vereniging zelf! Op de ledenvergadering is hier al wat kort over verteld.

Deze samenwerking brengt en gaat vooral mooie dingen opbrengen voor Furore. We zullen jullie de komende tijd op de hoogte houden met het gene waarmee wij ons mee bezig houden. De komende tijd gaan we vooral naar het bestuur zelf kijken, is iedereen tevreden met de plek waar hij of zij op dit moment op zit?

Wat wij op dit moment heel erg missen binnen de vereniging is een PENNINGMEESTER! Nadat Stefan heeft aangegeven te stoppen met deze functie na de najaarsvergadering, is er helaas nog niemand anders opgestaan om deze functie te gaan vervullen. Dus mocht je ons willen helpen en deze functie willen vervullen neem dan met één van de bestuursleden contact op of stuur even een mail naar ons e-mailadres.

De komende maanden zullen er weer activiteiten plaats vinden op de Omzoom, denk bijvoorbeeld aan het Keeztoernooi van aanstaande zaterdag. Kom gezellig naar de activiteiten die gepland staan, zodat we er met zijn alle gezellige avonden van kunnen maken!

Voor zover de intern van deze week, ik wens jullie veel plezier en succes voor de wedstrijden van aanstaande weekend!

Jasper Jak