U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

28-11-2016 20:50 uur

Furore intern

De Grote Club Actie is ook dit jaar goed verlopen. De trekking is op 8 december, nu maar hopen dat er binnen de vereniging een mooie prijs is gevallen.  

De organisatie van de volgende actie is ook gestart: de Jantje Betoncollecte wordt gehouden van 13-25 februari. Dat lijkt nog ver, maar je bent er zo. Het zou fijn zijn als er veel leden/ ouders van leden deze datum vast noteren om ergens in deze periode een uurtje te collecteren. 50% gaat naar Furore, 50% om het buitenspelen bij kinderen te bevorderen. 
De Grote Club Actie is ook dit jaar goed verlopen. De trekking is op 8 december, nu maar hopen dat er binnen de vereniging een mooie prijs is gevallen.  Bij een machting staat het lotnummer op het afschrift. En er zijn nog een paar losse loten te koop. Interesse? Ik hoor het graag. 
Ruim 600 loten zijn verkocht en de jeugd heeft goed zijn/ haar best gedaan. De dikverdiende shirtjes of tassen komen er aan. Daar kom ik in de komende weken op terug. 

Afgelopen zaterdag heeft Sinterklaas de jongste jeugd van Furore bezocht. Samen met twee zwarte Pieten heeft hij de Omzoom gevonden en het was een gezellig feestje heb ik gehoord. 
Ik wens iedereen die in de komende dagen sinterklaas gaat vieren veel plezier!

Groet, Monique
facebook twitter Email