U bevindt zich hier: Teams » Verslagen

Verslagen

13-11-2016 19:04 uur

Furore 1 – Crescendo 1 (12-15)

Zondagmiddag was Crescendo de eerste tegenstander in de derde klasse van de zaalcompetitie. En het was duidelijk wennen voor de eerstelingen. Er werd scherp verdedigd door de tegenstander en daardoor werd er, vooral in de eerste helft, slecht geschoten.

Het was in de vierde minuut, dat het 0-1 werd door een strafworp. Zes minuten later was het 0-2, weer via een strafworp. Het spelbeeld ging aardig gelijk op, maar Crescendo werd beter. Van afstand werd het 0-3 en het was Dave, die van afstand het eerste doelpunt scoorde, toen waren er al vijftien minuten gespeeld, dus dat is niet best.

Crescendo, weer een strafworp, 1-4 en Coen maakte even later van afstand 2-4, na een goede actie van het vak. Het eerste bleef achter de feiten aanlopen, want het werd 2-5 van afstand en Dionne schoot 3-5 in van afstand. Na 3-6 uit een vrije bal en 3-7 van afstand, liep Crescendo uit tot 3-9. Twee minuten voor rust maakte Coen 4-9 door een strafworp te benutten en Bram zette de ruststand op 5-9 van afstand.

Rust, veel gemiste schoten en de scherpte zal veel beter moeten in de tweede helft.

Dave opende de score na vier minuten van halve afstand 6-9, maar Crescendo liep uit tot 6-12. Caro werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp 7-12. Sven, die vandaag niet goed in de wedstrijd zat, werd gewisseld en Brian was zijn vervanger.

Het werd 7-13 en wederom een wissel, Thomas voor Coen. Merel maakte vanaf de zijkant 8-13, maar prompt schoot Crescendo ook weer raak 8-14. Het was Dave, die van afstand tweemaal raak schoot, 10-14, maar toen waren er nog maar drie minuten te spelen. Crescendo maakte 10-15 en Bram verdiende een strafworp en benutte hem zelf 11-15. In de laatste minuut maakte Dave nog van afstand 12-15.

Het viel niet mee deze middag, slecht schieten over het algemeen en gemiste kansen, dus er zal veel harder gewerkt moeten worden eerstelingen, want de competitie zal zwaar zijn. Overigens de overwinning van Crescendo was verdiend.

Het tweede leed een zure nederlaag. Het was een spannende pot tegen Crescendo 2, maar in de laatste minuut schoot Crescendo raak, dus verlies, 10-11.

Volgende week Haarlem uit, dus er tegenaan!!!!

Sibbeltje

facebook twitter Email