13-11-2016 18:47 uur

Furore 6 - Kleine Sluis 2 (4-4)

Vandaag de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Het Trias was een beetje heet en het tijdstip was ook niet echt ideaal, maar je moet het er mee doen. De doelpunten waren ook erg duur, maar gelukkig lieten we er ook heel weinig door.
We begonnen met Patrick, Hans, Marianne en Monique in de aanval en Joost, John, Nettie en Ingrid in de verdediging. René en André begonnen samen met Esther aan de kant.

We kwamen heel snel met 1-0 voor door een afstandsschot van Patrick. Daarna golfde het spel op en neer en werd er veel gemist aan beide kanten maar in de 15de minuut bracht Patrick de stand op 2-0. Er gebeurde verder weinig maar dat zal door de omstandigheden komen, maar Kleine Sluis kwam terug tot 2-2. Esther was ook inmiddels in het veld gekomen voor Nettie.

Na de rust kwamen André en René erin voor Hans en Patrick. Een kwartier bleef de 2-2 stand op het bord staan, maar toen kwam Kleine Sluis op voorsprong. Nettie kwam er nog in voor Marianne. Vijf minuten voor tijd maakte André gelijk en in de volgende aanval bracht Joost ons op voorsprong. Helaas maakte Kleine Sluis toch weer gelijk.

Het was niet zo'n goede wedstrijd met maar heel weinig doelpunten, maar ons eerste punt is een feit en dat is dan ook het positieve uit deze wedstrijd. We willen Esther bedanken voor het invallen. Volgende week hebben wij vrij en daarna moeten we naar Andijk en daar zou ik heel graag winnen.

Ingrid