U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

06-11-2016 20:03 uur

Furore intern

Zo tussen het veld en de zaal en met twee krukken naast me, in verband met een nieuwe heup, toch even de tijd nemen om de intern te schrijven.

Er is veel gebeurd in de afgelopen periode. Speelruimte moest worden geregeld net als elk ander jaar. Dus dan denk je, dat is zo klaar maar …..daar denkt de verhuurder van de sporthal toch anders over. De trainingsuren zijn tekort en de wedstrijden zijn ingepland op tijden en plekken waar niemand wil spelen. Gelukkig kent Patrick S. de mensen daar ook al jaren en na heel veel bellen en mailen komt het dan uiteindelijk weer op zijn pootjes terecht. We kunnen allemaal weer trainen en spelen. Meestal in het Trias voor de training maar ook in andere hallen. Een heel enkele keer spelen we Thuis maar dan in Koog Zaandijk of Zaandam. Zo kom je nog eens ergens moeten we maar denken.


Ook bij de jeugd was het weer puzzelen om voor iedereen een trainingsruimte en een team te vinden. Gezien alle beperkingen die er zijn, is het moeilijk het iedereen naar de zin te maken. Er zijn nou eenmaal grote groepen en groepen waar we net genoeg hebben. Na talloze app-jes, belletjes en gesprekken en dan druk ik mij nog rustig uit, is het toch gelukt en kan iedereen starten. Dank hiervoor aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet.

Volgende week gaat de competitie dan echt voor iedereen van start en zal zeker ons vlaggenschip er aan moeten trekken in de derde klasse. De overgang naar de zaal is ook weer een periode van blessures. Het is toch altijd weer wennen in de zaal. Blessures... Deze kunnen we echter niet goed gebruiken, want zeker bij de senioren teams is het allemaal erg krap. Trainen helpt en kom daarom zeker op trainen. Het is leuker voor de trainers en je ploegmaten en het voorkomt blessures.

Aanstaande maandag de 14e is de najaarsvergadering. Voor het eerst in de nieuwe kantine op de Omzoom. Als u daar toch bent, en waarom zou u daar niet komen, kunt u meteen de nieuwe zonwering zien die door de firma “Beku” uit Krommenie is opgehangen. Deze hebben we kunnen aanschaffen, doordat de “Beku” een hele ruime korting heeft gegeven. Als dank plaatsen we dan ook mooie borden langs het veld. Voor wie het niet weet de “Beku” zit op de Heiligeweg 75 achter de Coöp. Ze verkopen echt van alles voor een redelijke prijs en geven je ook nog een heel goed advies!

Voor iedereen een mooie en sportieve zaalcompetitie zonder blessures en we zien elkaar vast wel weer in de sporthal.

Peter Jorna

facebook twitter Email