U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

24-10-2016 22:09 uur

Furore intern

We zitten in de periode tussen veld en zaal. Heerlijk vind ik dat, zo'n korfbalvrij weekend, hoewel ik weet dat daar ook anders over gedacht wordt (bijvoorbeeld bij mij thuis:) ).

Vanavond hebben we met het bestuur een overleg met Jaap Broersma, projectleider bij sport plus, en Barbara Bakker, verenigingsondersteuning van het KNKV. We doen met Furore mee aan een pilot, waarbij de vereniging onder de loep wordt genomen en een plan komt waarmee we als vereniging kunnen versterken. Nadat de aandacht de afgelopen jaren naar de nieuwbouw, Omzoom en verhuizing is gegaan, lijkt ons dit een mooi moment.
Naar aanleiding van een papieren analyse op cijfers en prognoses, en twee gesprekken wordt er een 'concept aanvalsplan' gemaakt op de organisatie van Furore, met kaders en richtlijnen en deelgebieden zoals technisch beleid, ledenwinst, betrokkenheid, vrijwilligers, sponsoring..... eigenlijk dus op alles:) Natuurlijk kunnen we dat niet alleen, dus in de loop van dit proces zullen we leden benaderen om mee te denken over dit plan. Het is tenslotte de vereniging van en voor iedereen. Wij zijn enthousiast, en we hopen de vereniging ook.

De Grote clubactie loopt ook volop. De eerste boekjes zijn binnen, en ik verwacht er nog veel meer! Je kunt je boekje inleveren tot 31 oktober, bij je trainer of bij mij (Verblifastraat 19, Krommenie)

groet, Monique