U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

17-10-2016 16:34 uur

Furore intern

De eerste helft van het veldseizoen zit er alweer op en wat hebben we genoten van onze nieuwe complex! Toen het seizoen startte was het voor sommigen nog even zoeken, welke route is er nou het snelst om naar de Omzoom te komen? Hoe kom ik überhaupt bij de Omzoom terecht? Deze vragen zijn nu gelukkig beantwoord door iedereen!

Wanneer zo’n seizoen aan het draaien is op een nieuw complex heb je altijd nog een paar dingen waar tegenaan gelopen wordt. Zo hadden we het begin nog een beetje moeite met het sjouwen van de materialen naar het trainingsveld en zijn er wat problemen met het afsluiten van het clubhuis geweest. Gelukkig zijn problemen er om opgelost te worden en in de meeste gevallen is dat dan ook gelukt! Terwijl het korfbal nu naar binnen gaat, zal er op de Omzoom voorlopig nog genoeg gaande zijn. Zo zijn wij achter de schermen nog druk bezig met het vinden van een scorebord en zal er na het zaalseizoen prullenbakken bij het hoofdveld aanwezig zijn. Tevens zullen er in het clubgebouw nog enkele puntjes op de i moeten worden gezet.

Het eerste veldheft is goed voorlopen, zo eindigt ons vlaggenschip op een tweede plaats en zal na de zaal weer keihard gaan strijden voor het kampioenschap! Het tweede eindigt op een derde plek en zal natuurlijk ook nog gaan vechten voor een hogere plek in de poule nadat de koude winter is geweest. Tevens heeft Furore dit seizoen twee kampioenen bij de jeugd gekend!! De E1 & E2 wiste het meeste te winnen en werden dus verdiend kampioen! Zou dat komen doordat het op één weekend na prachtig weer is geweest om een potje korfbal te spelen?

Belangrijke mededelingen:

14 november is de najaarsvergadering, tijdens deze vergadering zullen er weer belangrijke punten worden besproken. Leden maar ook ouders van leden, wij vragen jullie als bestuur om aanwezig te zijn bij deze najaarsvergadering. Wij vinden het belangrijk om onze leden en ouders van leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er speelt binnen onze vereniging en natuurlijk willen wij weten hoe jullie naar bepaalde dingen aankijken binnen Furore. Aanvang van de najaarsvergadering zal 19:30 uur zijn. Hopelijk tot dan!

Houd voor de rest goed de website, facebookpagina en de nieuwsbrief in de gaten voor andere belangrijke data, nieuwtjes, activiteiten en actuele onderwerpen binnen Furore.

Onze scheidsrechters hebben er weer voor gezorgd dat er dit veldhelft 21 van de 33 wedstrijden gefloten zijn, top gedaan! Maar zonder de dames en heren die bij Furore zelf fluiten kan dit niet gerealiseerd worden, ook jullie worden bedankt! Na de zaal zullen er bij de 33 wedstrijden nog wat wedstrijden bijkomen omdat de jeugd weer aan een nieuw seizoen begint maar als de scheidsrechters op deze manier door blijven gaan, zal dat een goede kant opgaan!

Ik wens iedereen via deze weg veel plezier en succes in de zaal en blijf vooral komen naar de activiteiten die plaats vinden in ons clubgebouw op de Omzoom!

Met vriendelijke groet,

Jasper Jak