16-10-2016 19:44 uur

Door een Furorebril...

Furore F1 - Blauw Wit F1
Dit zijn de aller jongsten van onze club en het is heel plezierig om deze kinderen door het veld te zien rennen. Onze ploeg was over het algemeen iets jonger dan de tegenstander en dat was in de wedstrijd ook wel te zien. Er werd door Blauw Wit wat beter overgespeeld en ook het schot op de korf was bij ons een stukje minder. MAAR HET ENTHOUSIASME WAS ER WEL!!!

Voor de wedstrijd gingen we eerst een praatje houden en oefenen natuurlijk.

Onze ploeg bestond uit: Milyska, Vera, Tigo, Roan, Lyme, Dani, Sacha en Britt.

Normaal zijn Myrthe en Anouk de coaches, maar de A1 moest zelf spelen. Hun goede vervangers waren Kaylee en Senna.

Onze scheids was vandaag Bastiaan.

Onze beginopstelling was met Dani, Roan, Sacha en Britt.

Roan neemt de bal uit en voordat Blauw Wit kon scoren hadden Dani, Roan en Britt al op de korf geschoten en had Sacha wat schoten afgevangen, dat ging dus best goed. Maar de bal ging naar de andere kant en Blauw Wit scoorde 0-1. Er werd wel goed verdedigd, maar dan mag de tegenpartij evengoed schieten. En jongens mag meisje verdedigen en andersom ook.

Opeens ving Sacha een schot van Blauw Wit af en gooide de bal naar Roan, deze gooide de bal naar de wegrennende Dani, Dani schoot en de bal was net mis. Ooooooohhhhhhh.

........... WAT JAMMER. Na die aanval van ons pakte Blauw Wit de bal weer en speelde naar de andere kant. Er werd geschoten en de bal ging er in, 0-2.  En zo werd het ook 0-3. En dan.......................mag er een Superspeler in en dat was Milyska. Ondanks dat we een speler meer hadden konden we de bal niet door de korf krijgen en Blauw Wit wel, dus  0-4.  Toen kwam een kleine pauze en kwamen Tigo, Vera en Lyem erin voor Dani, Britt en Roan. Het spel ging weer verder en het werd 0-5, 0-6 en 0-7. Wij hadden ook goede aanvallen, maar de bal wilde niet door dat gele ding! Opeens stond Lyem vrij en gooide de bal door de mand, maar..................Bas had nog niet gefloten, dus telde hij niet. Ik tel dit doelpunt gewoon stiekem wel, 1-7.

Het werd 1-8 en toen kwam Sacha voor de korf met de bal. SCHIETEN............ riep iedereen, zij concentreerde zich op het schot, maar helaas ging de bal er net naast. Oh wat een pech!! De anderen hadden ook nog kansen, maar toen was het RUST. Kaylee en Senna hadden bijna een schorre keel van het roepen en aanmoedigen.

De tweede helft begon met Roan, Dani, Sacha, Tigo en Milyska, voort ging het weer. Blauw Wit had er nog geen genoeg van en scoorde nog een paar doelpunten, het werd 1-13. Maar ook wij hadden veel aanvallen en we hebben ook veel keer geschoten, helaas gingen ze er bij ons nog niet in. Er vond weer een wissel plaats, Britt en Lyem kwamen er in voor Sacha en Tigo. Na 5 minuten spelen kwam Tigo er weer in voor Vera. Het werd 1-14, maar toen .................kwam Dani vrij, hij schoot jammerenden mis, maar Lyem ving de bal en schoot hem er in, JIPPIE. Kaylee, Senna en al het publiek begonnen te juichen voor dit mooie doelpunt, 2-14. Ja, en toen......ving Roan een bal en gooide hard naar de rennende Dani, Dani schoot de bal erin en de stand was 3-14.

WEER ALLEMAAL JUICHEN!!!!

Het was heel spannend, maar er kwam alleen nog een doelpunt van Blauw Wit, 3-15. Eigenlijk was het 2-15, maar ik vind dat we 3-15 wel verdienen, we hebben allemaal zo goed ons best gedaan.

Toen moesten we nog strafworpen nemen en dat hebben we GEWONNEN!!!!

Blauw Wit had er eentje in en wij twee, gescoord door Vera en Roan.

Hartstikke goed!!!!

Veel plezier verder met de wedstrijden en trainen.

Rita